Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman vs Superman vs ... kdo dál?


ikona
Mr. Hlad
batmansuperman
Batman se Supermanem nafasují dalšího superhrdinského kolegu. Dorazí celá Justice League?  

Když před pár lety Marvel uvedl do kin prvního Iron Mana, byl to celkem risk, ale vyplatil se. Dnes jsou jejich comicsovky nejsledovanějšími blockbustery roku a nejspíš se na tom ještě pár let nic nezmění. U konkurenčního DC tuší, že jim malinko ujel vlak. Jejich Batmani od Christophera Nolana byli sice skvělí, ale tak nějak nepoužitelní pro budování většího universa, s tím přišel až Muž z oceli. Ten se vrátí v roce 2016 ve filmu s pracovním názvem Batman vs. Superman a DC se ani nepokouší zakrývat, že by se v něm měl jejich svět malinko rozšířit. Krom nejslavnějších hrdinů totiž dorazí i Wonder Woman, kterou si zahraje Gal Gadot, mluvilo se o účasti drsoně, co si říká Martian Manhunter, a teď přibyl další superhrdina.

Vedle Batmana, Supermana a Wonder Woman totiž uvidíme i Cyborga. Jeho civilní jméno je Victor Stone a byl synem dvojice vědců, kteří ho tak trošku používali jako pokusného králíka a například mu uměle zvýšili inteligenci. Při jednom z jejich experimentů se jim povedlo přivolat z jiné dimenze potvoru, která zabila Victorovu matku a jeho zmrzačila. Jeho tatík se tedy rozhodl „opravit“ ho s pomocí experimentálních implantátů. Teď je Cyborg borec s nadlidskou silou, génius, umí létat, solidně se rvát a má i pár dalších vychytávek. Nový hvězdný přírůstek mezi herce ale nečekejte, Cyborga si zahraje Ray Fisher, víceméně neznámý člověk, jehož jméno ale už nedávno padlo i v souvislosti se Star Wars. Uvidíme, jestli ho čeká zajímavá kariéra. Tenhle první krok by mu mohl pomoci ji pořádně nakopnout.

--- 

Vytáhni v hospodě: Stephen Amell ze seriálového Arrow nedávno potvrdil, že jednal s tvůrci Batman vs. Superman i o své účasti, ale zatím z toho nic nevzešlo. A to se ještě na podzim rozjede Flash.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace