Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars vs. Tina Fey


ikona
KarelR
star warstina fey
Ne každý se bojí nejslavnější vesmírné ságy! 

Disneyovský šéf Alan Horn čerstvě potvrdil, že hlavní natáčení sedmých Star Wars teprve začne (druhý štáb už ale pilně pracuje Abú Dhabí) a že se můžeme těšit na brzké oznámení obsazení. Každá epizoda mimochodem spolkne 175 - 200 milionů dolarů, takže se nemusíme bát o to, že by J. J. Abrams nedostal dost peněz na cokoliv, co si vysní. Vše je tedy na nejlepší cestě k obřímu úspěchu, Star Wars teď ale dostávají nečekanou konkurenci.

18. prosince 2015 se totiž do amerických kin nevrátí jen Jediové, ale i Tina Fey a Amy Poehler. Dvě asi nejznámější televizní komediantky zaútočí s komedií The Nest, kde jako dvě odcizené sestry uspořádají obří párty v rodném domě. A ačkoliv při tom nezbohatnou tak závratně jako producenti nových Star Wars, bída je nejspíš nečeká.

Podobná ženská komedie je totiž ideálním doplňkem k velké sci-fi, na kterou se pohrnou především pánové. Dámy se tak můžou u pokladen směle odtrhnout a jít se "vyřádit" s Tinou a Amy, což by měla být výhra pro všechny zúčastněné strany. Snad se nám tedy v zimě 2015 poštěstí a rovnováhu síly budou zajišťovat dva výborné filmy...

---

Vytáhni v hospodě: Tina Fey jako Leia v 30 Rock.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace