Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Věci mezi nebem a zemí


ikona
imf
wolverineX-Men 3
 

Díky naší pověsti rebelů si tu občas můžeme dovolit i články lehce mimo téma, které byste u ostatních magazínů zřejmě nenašli. Ne že bychom se tím chtěli chlubit, to si jenom teď předem připravuji štít proti případným rejpalům, kteří mě budou v diskuzi upozorňovat, že píšeme o úplných ptákovinách. Takže jdeme na to... kdo by čekal, že po včerejším oteplení zas ráno napadne sníh? Já tedy ne... hmm... tak radši k věci. Kdo by čekal, že kápa Foxu, Toma Rothmana, bude na slavnostní premiéře Ice Age 2 zpovídat desetiletá novinářka a ještě z něj chytře vymámí informaci o připravované "sólovce" Wolverine?

Já tedy ne. Sice patřím z hlediska konzervativní novinářské obce mezi ty největší usmrkance, protože jsem už někdy v patnácti letech sypal svoje výplody do m602 (kdo si tenhle kultovní manažer pamatuje? ;), později pak do různých offline médií atd. atd. až jsem se dostal k MovieZone. Oproti desetileté dcerce Roba Sancheze z IESB.net jsem ale absolutní cucák. Sanchez ji jako protřelý zvěd vyslal na slavnostní premiéru nového animáku, protože mu nemoc (nebo kocovina ;) nedovolovala se akce zúčastnit.

Malá slečna zřejmě dostala instrukce, ale přesto při odchytu Rothmana nezapřela otcovu výchovu a šla hned tvrdě na věc. Po první, zdvořilostní otázce ohledně Rothmanova filmového vkusu, to vybalila... "Co je pravdy na zvěstech o tom, že Wolverine bude prequel?" Rothman pochopil, že odpor je marný a jen tak mezi čtyřma očima jí prozradil, že je to pravda.

Záznam můžete stáhnout zde. Pro Hugha Jackmana tahle zpráva znamená, že bude muset v roli použít víc maskovacího pudru a trochu si přibarvit vlasy, ale nezapomeňte, že Wolverine stárne pomaleji a jeho biologický věk se klidně může blížit sedmdesátce. Smutné ovšem je, že dějová linie bude jiná, než fanoušci doufali. Původně se totiž proslýchalo, že autoři využijí jedné ze zápletek comicsu, ve kterých se Wolverine dočasně od X-Menů odpoutá, aby si konečně vyřešil účty s minulostí a se svojí nezkrotnou povahou. Takhle nás čeká líčení osudů Wolverinea před setkáním s X-Meny, což sice neznamená, že bychom cestou nepotkali žádného mutanta, ale... přeci jenom je to tak trochu ochuzení, nemyslíte?

Každopádně, abychom to nezakecali... víc desetiletých holčiček a chlapečků, hollywoodští producenti jim zjevně prozrazují svá tajemství o poznání ochotněji. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace