Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile 7 s bratry Walkerovými


ikona
KarelR
fast & furiousrychle a zbesile
Brian O'Connor zůstane to v rodině. 

Tragická smrt Paula Walkera přerušila natáčení Rychle a zběsile 7 a donutila tvůrce a studio přemítat nad tím, co s nastalou situací. Dodnes nevíme, jaká řešení byla reálně zvažována. Velmi brzy ale začalo být jasné, že Paul Walker ve filmu zůstane. A že se režírující James Wan nějak pokusí dokončit pár jeho scén, které se teprve měly natáčet.

Jak mělo tohle "oživení" proběhnout? Ve hře byl od začátku dablérský záskok spojený s počítavými triky, a právě touto cestou se nakonec bude kráčet. Klíčová přitom měla být účast bratrů Paula Walkera, nejnovější fotka od Vina Diesela pak potvrzuje, že opravdu dorazili na plac.

 

Rychle a zběsile 7 se tak sice vrátilo před kamery už minulý měsíc. Až nyní na něm ale aktivně pracují i Caleb Walker a Cody Walker, jejichž podoba s Paulem je nepopiratelná. Snad tedy trikoví mistři nezaváhají a dotáhnou poslední řidičskou štaci Briana O'Connora k patřičné dokonalosti.

Výsledek uvidíme 10. května 2015.

---

Vytáhni v hospodě: Hollywoodu se zatím digitální tváře příliš nedařily, časy třetích X-Menů a Tron: Legacy by ale měly být pryč. Důkazem jest vy-víte-která scéna z Kapitána Ameriky 2, v níž trikaři brilantně doladili make-upové základy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace