Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kapitán Kirk šéfuje záchranářům


ikona
Mr. Hlad
chris pinestar trek
Chris Pine si to rozdá s matkou přírodou. Čeká nás další Dokonalá bouře?  

Chris Pine je sice ve Star Treku za těžkého borce, pokud ale sundá uniformu, očekávaný úspěch se nějak nedostavuje. Akční komedie říznutá romancí Tohle je válka! i přes skvělé obsazení tak nějak prohučela a nedávný pokus o oživení hrdiny Toma Clancyho Jack Ryan: V utajení fandy zklamal a tvůrci čekali asi taky větší úspěch. Třetí Star Trek sice určitě brzy dorazí, ale Pine mezi tím musí taky něco dělat a snažit se ukázat světu, že zvládne být za borce i mimo zajetou sérii. Uvidíme ho v pohádkovém Into the Woods, ve dvojce Šéfů na zabití a ve sci-fi Z for Zacharias, tak se to snad povede.  Teď mezi to hodlá procpat i drama The Finest Hours.

Jeho příběh vychází ze skutečných událostí, které se staly v roce 1952 u pobřeží Nové Anglie, které zasáhla obrovská bouře. A právě uprostřed ní se octly dva tankery, které matka příroda doslova roztrhla na dvě půlky. Voda byla najednou plné námořníků bojujících o život a pobřežní stráž měla plné ruce práce. Pine zatím smlouvu nepodepsal, ale jednání je prý na dobré cestě a zdá se, že by se mohl zhostit role šéfa záchranářů. Režii má na starost Craig Gillespie, tvůrce průměrného remaku Noci hrůzy i povedené hořké komedie Lars a jeho vážná známost.

---

Vytáhni v hospodě: Pine bojoval i o hlavní roli ve filmu Avatar, ale porazil ho Sam Worthington. Pine prozradil, že při castingu předvedl svůj vůbec nejhorší herecký výkon.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace