Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #241 o zpěvu a Hvězdě smrti


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Kdo je nejlepší dohazovač v Hollywoodu? Mají v Rusku superhrdiny? A zpívají líp hrdinové Hry o trůny nebo Ledového království?  

Zcela jarní výplach 

Muzikál týdne
Z animáku Ledové království se před nějakou dobou stal další miliardový hit, ale nejspíš ještě ani zdaleka nekončí. Zkrátka se líbí a když se něco líbí, objevují se parodická videa, amatérské pokusy o převyprávění a muzikály. Tentokrát tu máme Let it Go překopané do světa Hry o trůny. A je to vlastně docela dost dobré. Jen bacha na spoilery, jsou tam i zvraty z poslední epizody!

Geekovina týdne
Na comicsovku The Amazing Spider-Man 2 se letos v žánrové konkurenci těšíme asi nejméně. Mutantská superslezina a výlet s Marvelem do vesmíru zkrátka vypadají pořád výrazně lákavěji. Na druhou stranu není třeba na Petera Parkera plivat, svoje si odkroutil v comicsech i ve filmu a davy fanoušků si bezpochyby zasloužil. A někteří z nich se rozhodli jít tak trochu v jeho stopách a vyrobili si doma ve sklepě vlastní vystřelovače pavučin.

Dohazovač týdne
Bryan Cranston je po konci Breaking Bad sakra žádaným zbožím a to nejen mezi režiséry. Brzy ho uvidíme v nové Godzille a i když nakonec nedostal roli v Batman vs Superman a přednost dostal mladší Jesse Eisenberg, rozhodně se nemusí bát o práci. Navíc mu ji občas dají i lidé na ulici. Konec konců pokud chcete někoho pozvat na ples, není nic stylovějšího, než když vám s tím pomůže Walter White.

Interiér týdne
O mojí antipatii k autům a vlastně všemu, co jezdí po silnicích, už jsem se párkrát vypsal. Auta zkrátka nemusím, i když by bylo pokrytecké tvrdit to o všech a když by mi někdo před okno postavil Bullitova Forda, asi bych se svezl. Na druhou stranu není to jen o tom, jak kára vypadá z venku nebo co má pod kapotou. On i ten stylově vybavený interiér může udělat hodně a takové řazení rychlostí s pomocí páky, která vypadá jako Hvězda smrti, by si asi dokázalo získat i mě.

Rus týdne
Rusko je země neomezených možností a plná překvapení. Jednu chvíli zorganizuje docela cool olympiádu a o pár týdnů později zabere kus Ukrajiny. Člověka by tedy nemělo překvapit, že ruský superhrdina se bude od těch amerických v lecčems lišit. Třeba v tom, že možná vůbec netouží bojovat za právo a spravedlnost, že nemá žádné nadlidské schopnosti a že je to jednoduše akorát jeden šílený hasič, co moc koukal na MacGyvera a postrádá pud sebezáchovy.

Lego týdne
Takže to vezmeme popořadě. Je tu William Shatner ze Stark Treku. William Shatner má obřího bojového robota, který umí cestovat časem. William Shatner cestuje časem do minulosti, aby zabil Williama Shakespeara. Zabránit mu v tom může jen borec jménem Action Bill. Jo a celé je to z lega. Fakt potřebujete vědět víc?

Star Wars týdne
Tentokrát žádné veselé video, fanouškovská pocta nebo něco podobného. Tentokrát se budete učit! Hvězdné války jsou možná fanoušky nejprobádanější film vůbec a existují lidé, kteří o nich ví víc než o své rodině. Jestli je to dobře nebo špatně, je jejich problém. Každopádně Star Wars nabízí dost prostoru k pátrání po zajímavostech a překvapivých informacích. V tomhle videu se dozvíte rovnou třicítku věcí, o nichž jste dost možná neměli ani tušení.

Crossover týdne
Seriál Jak jsem poznal vaši matku skončil po devíti sezónách, kultovní Přátelé to dotáhli na celou desítku, ale je jasné, že banda kolem Teda, který devět let vypráví svým dětem, jak poznal jejich máti, je duchovním následovníkem legendy z devadesátých let. Ať už jste to s ním dojeli do konce, nebo to zabalili v půlce, na video, které tyhle dvě sitcomové pecky porovnává, se podívat můžete. Těch podobností, inspirací a skoro až vykrádaček je tam docela hodně a pokud budete hledat recept na úspěšný sitcom, měli byste začít tady.

Výzva týdne
To, že se v Ledovém království mihnou hrdinové z Na vlásku, je už celkem známá věc, stejně tak fakt, že u Pixaru rádi pomrkávají na diváky tím, že do svých filmů dávají odkazy na starší díla. Teď se Lee Unkrich, tvůrce trojky Toy Story, rozhodl fanoušky trošku vyhecovat v tom, aby začali hledat další odkazy, ať už na staré filmy, nebo na ty, které se teprve chystají. A aby jim dodal motivaci, ukázal, že spojení Příběhu hraček, Vzhůru do oblak, Příšerek, Aut, Ratatouille nebo Hledá se Nemo existuje. A je docela solidně promakané.

Duel týdne
Minule na vás měl KarelR poměrně osobní otázku týkající se názvů sci-fi a fantasy filmů a vašeho sexuálního života. Možná, že o některých čtenářích jsme se dozvěděli víc, než bychom potřebovali vědět, ale zajímavých pojmenování bylo docela hodně. Tady si je můžete přečíst.

Dnes se podíváme na Johnnyho Deppa. Tomu se v poslední době moc nedaří točit dobré filmy a stává se karikaturou sebe sama. Ani Transcendence na tom nic nemění, nás by ale zajímalo, v jaké roli byl podle vás Johnny Depp nejlepší. Názvy filmů napište do předmětu a do textu se rozepište.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace