Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jersey Boys: Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

a.kopecka

Měl jsem na mysli celkové vyznění obou filmů. Tedy oba snímky s výborným soundtrackem, skvělými hereckými výkony, autentickou atmosférou a nediváckou přístupností. Jinak to samozřejmě nejde srovnávat. :)
291182
Měl jsem na mysli celkové vyznění obou filmů. Tedy oba snímky s výborným soundtrackem, skvělými hereckými výkony, autentickou atmosférou a nediváckou přístupností. Jinak to samozřejmě nejde srovnávat. *:)*
a.kopecka
0 0
reagovat

Disketa1

"Pokud by výsledný film byl na způsob Corbijnova Controlu, tak by to bylo super." - To srovnání snad ani nemůžeš myslet vážně, ne?
291179
"Pokud by výsledný film byl na způsob Corbijnova Controlu, tak by to bylo super." - To srovnání snad ani nemůžeš myslet vážně, ne?
Disketa1
0 0
reagovat

killerzeli

Tak trailery u posledních clintonovek nikdy nebyly nic moc. Vlastně ani není podstatná kvalita traileru. Hlavně aby byl dobrý film. Pokud by výsledný film byl na způsob Corbijnova Controlu, tak by to bylo super. Clintovi věřím, protože ve svých dobových filmech (Výměna, J. Edgar) neuvěřitelným způsobem překvapil tak sebejistými výsledky. Clintovi je možná už přes osmdesát let, ale v těchto jeho dvou filmech přesně věděl, co chce říct a jakým způsobem. A nejinak tomu bude určitě i v případě Jersey Boys. Nebojím se. :)
291178
Tak trailery u posledních clintonovek nikdy nebyly nic moc. Vlastně ani není podstatná kvalita traileru. Hlavně aby byl dobrý film. Pokud by výsledný film byl na způsob Corbijnova Controlu, tak by to bylo super. Clintovi věřím, protože ve svých dobových filmech (Výměna, J. Edgar) neuvěřitelným způsobem překvapil tak sebejistými výsledky. Clintovi je možná už přes osmdesát let, ale v těchto jeho dvou filmech přesně věděl, co chce říct a jakým způsobem. A nejinak tomu bude určitě i v případě Jersey Boys. Nebojím se. *:)*
killerzeli
0 0
reagovat
btw: Lituje někdo, že se tu nediskutuje film Jersey Boys? Mně to zatím připadá dost mdle a jako další muzikál, který je úspěšný na jevišti, ale při přepisu na plátno ztratí své "kouzlo".
291177
btw: Lituje někdo, že se tu nediskutuje film Jersey Boys? Mně to zatím připadá dost mdle a jako další muzikál, který je úspěšný na jevišti, ale při přepisu na plátno ztratí své "kouzlo".
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Abych se Diska zastal, Tony použil přesně část jeho slovosledu, takže evidentně reagoval na něj.

Osobně tyhle stupidní diskuze velmi rychle přeskakuji, takže je mi to dost jedno, ale když to občas zkouknu, tak se tu do Diska naváží i po normálních příspěvcích. A jako KarelR bych byl raději, kdyby se na to vykašlali oba.
291176
Abych se Diska zastal, Tony použil přesně část jeho slovosledu, takže evidentně reagoval na něj. Osobně tyhle stupidní diskuze velmi rychle přeskakuji, takže je mi to dost jedno, ale když to občas zkouknu, tak se tu do Diska naváží i po normálních příspěvcích. A jako KarelR bych byl raději, kdyby se na to vykašlali oba.
Mr. Hlad
0 0
reagovat
J. Edgar je ale vážne dobrý film a u mňa jediný, v ktorom som viac vnímal tú postavu ako Lea samotného. Na rozdiel od Wolfa, kde je to proste stále iba "dobre hrajúci DiCaprio".

Tak či onak, Clint by mal podľa mňa natočiť ešte nejakú poctivú seniorskú kovbojku a vysrať sa na to.
291175
J. Edgar je ale vážne dobrý film a u mňa jediný, v ktorom som viac vnímal tú postavu ako Lea samotného. Na rozdiel od Wolfa, kde je to proste stále iba "dobre hrajúci DiCaprio". Tak či onak, Clint by mal podľa mňa natočiť ešte nejakú poctivú seniorskú kovbojku a vysrať sa na to.
0 0
reagovat

Disketa1

Takže si budeš stěžovat u diskuse z půlky dubna, ve které někdo vyjádřil naprosto nekonfliktně svůj názor a TY si se začal chovat jako hovado, na to, že na tebe byl před čtvrt rokem někde bakanej? Jak rozmazlený děcko. Ty vole ne ... na tohle už fakt nemám.

To, jestli na tom čtvrt roku starém komentáři něco nááááhodou není, si asi přebere každý sám. Krom tebe pochopitelně.

Tímto končím. Nehodlám ztrácet další odpoledne nesmyslnou diskusí o tom, kdo a proč je na Diska zlej.
291171
Takže si budeš stěžovat u diskuse z půlky dubna, ve které někdo vyjádřil naprosto nekonfliktně svůj názor a TY si se začal chovat jako hovado, na to, že na tebe byl před čtvrt rokem někde bakanej? Jak rozmazlený děcko. Ty vole ne ... na tohle už fakt nemám. To, jestli na tom čtvrt roku starém komentáři něco nááááhodou není, si asi přebere každý sám. Krom tebe pochopitelně. Tímto končím. Nehodlám ztrácet další odpoledne nesmyslnou diskusí o tom, kdo a proč je na Diska zlej.
Disketa1
0 0
reagovat

Disketa1

To ale opravdu chodíš dost daleko - Hlad se ptal na tuto diskuzi. A tady blbě držkuješ jen ty.

Btw palce nahoru obvykle znamenají že říká to co si ostatní myslí. Ty se nad tím nezamyslíš, protože toho nejsi schopen, ale mohl by jsi to zkusit.
Takže buď můžeš přestat s frenetickým spamováním věcí které ti ostatní stejně vehementně dávají najevo že je nezajímají a otravují (už proto že je to furt to samé dokola a jsi tím předvídatelnější než blockbusterofil Ravenhorn - i kdyby ten sem psal desetkrát víc než píše). Nebo můžeš přestat ublíženecky brečet že na tebe ostatní reagují a snést to jako chlap.

A nebo se můžou všem účastníkům těchhle diskuzí začít rozdávat warningy a následně (třikrát a dost) bany (hlásím se o první warning pls :))) :+


Ale stejně - za to že zrovna ty označuješ Karla (nebo kohokoli jiného) za stalkera fakt megadík, rozjasnilo mi to ráno :)
291172
To ale opravdu chodíš dost daleko - Hlad se ptal na tuto diskuzi. A tady blbě držkuješ jen ty. Btw palce nahoru obvykle znamenají že říká to co si ostatní myslí. Ty se nad tím nezamyslíš, protože toho nejsi schopen, ale mohl by jsi to zkusit. Takže buď můžeš přestat s frenetickým spamováním věcí které ti ostatní stejně vehementně dávají najevo že je nezajímají a otravují (už proto že je to furt to samé dokola a jsi tím předvídatelnější než blockbusterofil Ravenhorn - i kdyby ten sem psal desetkrát víc než píše). Nebo můžeš přestat ublíženecky brečet že na tebe ostatní reagují a snést to jako chlap. A nebo se můžou všem účastníkům těchhle diskuzí začít rozdávat warningy a následně (třikrát a dost) bany (hlásím se o první warning pls *:))*) *:+* Ale stejně - za to že zrovna ty označuješ Karla (nebo kohokoli jiného) za stalkera fakt megadík, rozjasnilo mi to ráno *:)*
Disketa1
0 0
reagovat

Disketa1

Nejsi paranoidní ani vztahovačný? Tak mi ukaž, kde v tom prvním postu reaguju přímo na tebe. Protože já tam teda vidím dost jasný množný číslo.
291170
Nejsi paranoidní ani vztahovačný? Tak mi ukaž, kde v tom prvním postu reaguju přímo na tebe. Protože já tam teda vidím dost jasný množný číslo.
Disketa1
0 0
reagovat

Mr. Hlad

No prosím. Abychom nemuseli chodit daleko, tak např. zmíněný J. Edgar. Před třemi měsíci jsem k němu napsal obsáhlý komentář a jak reagoval Tony?

"bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Má to homosexuální tématiku :D 10/10"

Naprosto nesmyslná reakce, ale rád si kopnu do Diska, stejně se mi nic nestane, Disk to odnese tak jako tak. Komentář jsem pak nakonec smazal, aby byl klid. Nejsem paranoidní ani vztahovačný, občasné rýpance snesu v pohodě (nemáš mě na Facebooku, takže ani netušíš, kolik těch rýpanců je, a nemám s tím problém), ale Tony prostě nedělá nic jiného než na mě za každou cenu (a je mu jedno, kolikrát naprosto samoúčelně a nesmyslně) reaguje a ostatní mu dávají palce nahoru.
291168
No prosím. Abychom nemuseli chodit daleko, tak např. zmíněný J. Edgar. Před třemi měsíci jsem k němu napsal obsáhlý komentář a jak reagoval Tony? "bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Má to homosexuální tématiku *:D* 10/10" Naprosto nesmyslná reakce, ale rád si kopnu do Diska, stejně se mi nic nestane, Disk to odnese tak jako tak. Komentář jsem pak nakonec smazal, aby byl klid. Nejsem paranoidní ani vztahovačný, občasné rýpance snesu v pohodě (nemáš mě na Facebooku, takže ani netušíš, kolik těch rýpanců je, a nemám s tím problém), ale Tony prostě nedělá nic jiného než na mě za každou cenu (a je mu jedno, kolikrát naprosto samoúčelně a nesmyslně) reaguje a ostatní mu dávají palce nahoru.
Mr. Hlad
0 0
reagovat
You are too good to be true a Christopher Walken :+
291166
You are too good to be true a Christopher Walken *:+*
0 0
reagovat

Disketa1

Napiš mi, kde do tebe tady Tony rýpal. Já to rád vyřeším. Jsem docela zvědav, co z tebe teď vypadne.

Tu svoji vztahovačnost a paranoiu, že všichni řeší jen Disketu, chtějí mu ubližovat a mají podporu židozednářů, co šéfují MovieZone, bys měl začít nějak krotit. Fakt to tu není jen o tobě, ale jestli ti to nedošlo za ty roky, asi ti to nedojde ani teď.
291165
Napiš mi, kde do tebe tady Tony rýpal. Já to rád vyřeším. Jsem docela zvědav, co z tebe teď vypadne. Tu svoji vztahovačnost a paranoiu, že všichni řeší jen Disketu, chtějí mu ubližovat a mají podporu židozednářů, co šéfují MovieZone, bys měl začít nějak krotit. Fakt to tu není jen o tobě, ale jestli ti to nedošlo za ty roky, asi ti to nedojde ani teď.
Disketa1
0 0
reagovat

KarelR

Ano, Tony má neustále potřebu na mě reagovat za každou cenu, ale vždycky všechno vyčítáš jenom mně. Tonymu nikdo nenapíše žádné varování, odnáším to jenom já. Jako promiň, ale když na mě někdo útočí a všichni to podporují, tak se musím bránit. On to Tony dělá schválně, protože dobře ví, že se mu nic nestane, a navíc má na MZ obrovskou podporu. To je samozřejmě v pořádku. Já si nesmím ani rýpnout, projevit emoce, prostě nic. Tak mi prosím nech aspoň ty věcné komentáře a příspěvky.
291163
Ano, Tony má neustále potřebu na mě reagovat za každou cenu, ale vždycky všechno vyčítáš jenom mně. Tonymu nikdo nenapíše žádné varování, odnáším to jenom já. Jako promiň, ale když na mě někdo útočí a všichni to podporují, tak se musím bránit. On to Tony dělá schválně, protože dobře ví, že se mu nic nestane, a navíc má na MZ obrovskou podporu. To je samozřejmě v pořádku. Já si nesmím ani rýpnout, projevit emoce, prostě nic. Tak mi prosím nech aspoň ty věcné komentáře a příspěvky.
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

O ten první post nejde. Jde o Tonyho úchvatnou potřebu reagovat na tebe a tvojí potřebu reagovat na něj. A samozřejmě při tom vždycky jde o film s homosexuální tematikou, což tradičně vede do diskuzních pekel. Oba to víte, tísíckrát se řešilo, ať to neděláte, ale furt to tady je znova a znova. Tohle je vaše doslova poslední varování, příště se rovnou bude mazat a banovat.
291160
O ten první post nejde. Jde o Tonyho úchvatnou potřebu reagovat na tebe a tvojí potřebu reagovat na něj. A samozřejmě při tom vždycky jde o film s homosexuální tematikou, což tradičně vede do diskuzních pekel. Oba to víte, tísíckrát se řešilo, ať to neděláte, ale furt to tady je znova a znova. Tohle je vaše doslova poslední varování, příště se rovnou bude mazat a banovat.
KarelR
0 0
reagovat
Well, that escalated quickly :D
291158
Well, that escalated quickly *:D*
0 0
reagovat
Karle, a dost. Proč mě pořád stalkuješ?

:+:+:+:+:+:+:+:D:D
Tvl, tady se tvoří dějiny.
291157
[b]Karle, a dost. Proč mě pořád stalkuješ?[/b] *:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:D**:D* Tvl, tady se tvoří dějiny.
0 0
reagovat
Karle, a dost. Můžeš mi říct, co je na větách "J. Edgar je vynikající film a rád se na něj kdykoli podívám. DiCaprio právě tady zahrál svůj nejlepší herecký part své kariéry." špatně? Napsal jsem jenom, že je to dobrý film a hlavní představitel odvedl perfektní herecký výkon. Nic více, nic méně. Ty sis na mě jednoduše vytvořil obsesi a hledáš v mých příspěvcích něco, co tam vůbec není. A je to pokaždé. Jako promiň, ale už mě to fakt štve. Myslíš, že mě baví někoho provokovat, zvláště tebe? Ne, nebaví mě to a nedělám to. Píšu jasně, věcně a bez nějakého citového zabarvení. Ty prostě nechceš, abych se více rozepisoval. Krista pána, co je na tom, když se věcně (podotýkám věcně a s jasně podloženými argumenty) rozepíšu? Proč mě pořád stalkuješ?
291153
Karle, a dost. Můžeš mi říct, co je na větách "J. Edgar je vynikající film a rád se na něj kdykoli podívám. DiCaprio právě tady zahrál svůj nejlepší herecký part své kariéry." špatně? Napsal jsem jenom, že je to dobrý film a hlavní představitel odvedl perfektní herecký výkon. Nic více, nic méně. Ty sis na mě jednoduše vytvořil obsesi a hledáš v mých příspěvcích něco, co tam vůbec není. A je to pokaždé. Jako promiň, ale už mě to fakt štve. Myslíš, že mě baví někoho provokovat, zvláště tebe? Ne, nebaví mě to a nedělám to. Píšu jasně, věcně a bez nějakého citového zabarvení. Ty prostě nechceš, abych se více rozepisoval. Krista pána, co je na tom, když se věcně (podotýkám věcně a s jasně podloženými argumenty) rozepíšu? Proč mě pořád stalkuješ?
0 0
reagovat
Ne, ne a ne. Zase řešení homosexuálních filmů ve dvou diskuzích, který brzo vyeskaluje bůh ví kam? Tohle je fakt poslední varování, vykašlet se na to, proboha!
291147
Ne, ne a ne. Zase řešení homosexuálních filmů ve dvou diskuzích, který brzo vyeskaluje bůh ví kam? Tohle je fakt poslední varování, vykašlet se na to, proboha!
0 0
reagovat

Tony

Ty J. Edgara nemůžeš kvůli svému povrchnímu přístupu ke všem(u) nikdy ocenit, takže všechno je v nejlepším pořádku. J. Edgar je vynikající film a rád se na něj kdykoli podívám. DiCaprio právě tady zahrál svůj nejlepší herecký part své kariéry.
291138
Ty J. Edgara nemůžeš kvůli svému povrchnímu přístupu ke všem(u) nikdy ocenit, takže všechno je v nejlepším pořádku. J. Edgar je vynikající film a rád se na něj kdykoli podívám. DiCaprio právě tady zahrál svůj nejlepší herecký part své kariéry.
Tony
0 0
reagovat
Já jenom doufám, že to narozdíl od J.Edgara nebude totálně sračkový.
291134
Já jenom doufám, že to narozdíl od J.Edgara nebude totálně sračkový.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se