Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Luhrmann se chystá na Kung-fu


ikona
Mr. Hlad
baz luhrmann
Vrhne se autor Velkého Gatsbyho a Moulin Rouge! mezi mistry bojových umění?  

Seriál Kung Fu u nás bohužel není tak známý jako jeho trošku směšný sequel s názvem Kung Fu: Legenda pokračuje, v němž David Carradine chodil v sandálech po Americe, sypal ze sebe zenová moudra, silou vůle odemykal zámky a předváděl to nejpomalejší bojové umění, jaké si vůbec dovedete představit. Původní Kung Fu byl ale projekt Bruce Lee, jenž nakonec nedostal hlavní roli, protože v sedmdesátých letech prý diváci na západě nebyli připraveni na Asiata v hlavní roli. Přesto se ale seriál, který spojil western s východním bojovým uměním, stal kultem a o jeho nové filmové verzi se mluví už docela dlouho. A teď se objevil i hodně zajímavý režisér, který by si ji rád vzal na starost.

 

Okolo filmového Kung Fu totiž podle všeho krouží Baz Luhrmann. Tvůrce filmů jako Moulin Rouge!, moderní verze Romea a Julie nebo loňského hitu Velký Gatsby by byl víceméně zárukou, že výsledek neskončí jako druhořadý remake, ale že by to mohla být sakra zajímavá podívaná. Luhrmann by totiž lahůdkový vizuál zařídil i reklamě na firmu vyrábějící zubní nitě. Scénář už před nějakou dobou napsal tvůrce Černé labutě John McLauglin, ovšem Luhrmann se v něm prý hodlá ještě pohrabat a vypadá to, že tentokrát hrdina nebude hledat svou rodinu mezi kovboji, ale vydá se pátrat po otci do Číny. S Luhrmannem za kamereou by to mohlo být sakra zajímavé.

--- 

Vytáhni v hospodě: O filmu se mluví už od roku 2006, před třemi lety se počítalo s tím, že ho natočí Bill Paxton, který už párkrát ukázal, že za kamerou mu to jde stejně dobře, jako když před ní hláškuje v Pravdivých lžích nebo bojuje proti Vetřelcům.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace