Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá James Cameron?


ikona
Mr. Hlad
avatarjames cameron
Uvidíme v dalším Avatarovi Arnolda Schwarzeneggera? A jak to bylo, je a bude se sci-fi Battle Angel?  

Když někdo natočí film jako Avatar, může si dělat, co chce. Jako že fakt úplně co chce. Takže na vyřvávání lidí, že jde o kopii Pocahontas, ekologickou agitku, neoriginální sci-fi a hrané šmouly může James Cameron s úsměvem reagovat tím, že si vytře řiť stodolarovkou a koupí si další ostrov. To jen tak pro pořádek. Teď se dostalo několik fandů možnost zeptat se ho na jeho další plány. A dozvěděli jsme se celkem zajímavé věci. Zdá se totiž, že Avatar 2 a vlastně i trojka a čtyřka se hýbou celkem dopředu. Dvojka, trojka a čtyřka se chystají najednou, momentálně vymýšlíme potvory, prostředí a postavy pro všechny tři filmy a všechny scénáře by měly být hotové během pěti nebo šesti týdnů. Což je celkem dobrá zpráva. Je tu ale i pár špatných.

Před nějakou dobou se šeptalo, že se v Avatarovi objeví Arnold Schwarzenegger, což by nikoho moc nepřekvapilo, protože s Cameronem je díky Terminátorům a Pravdivým lžím celkem kámoš. Podle režiséra máme ale asi smůlu. Zatím jsem s o tom s Arnoldem nemluvil a ve scénáři ani nevidím žádnou postavu, která by pro něho byla vhodná, takže se asi neobjeví. Padla i otázka na jeho dříve chystaný projekt Battle Angel, který chystal hned po prvním Avatarovi, tam ale máme asi tak na pár let smůlu. Původně jsem po Avatarovi chtěl hned natočit Battle Angel, ale pozitivní přijetí Avatara a snaha šířit dál jeho myšlenky mě nakonec donutily vrhnout se na pokračování. Kdy a jestli vůbec se tedy Battle Angel dočkáme, zatím ví nejspíš jen on sám. Cameron každopádně svou budoucnost vití především na Pandoře.

Ale aby toho nebylo málo, Cameron prozradil, že dvojka Pravdivých lží skončila v koši po jedenáctém září, protože akční komedie s teroristy nepatřily zrovna mezi nejžádanější zboží. Přiznal, že třetí a čtvrtý Terminátor se mu nijak zvlášť nelíbil a řekl, že spolu s Ridleym Scottem uvažovali o pátém Vetřelci, ale nakonec jim Foxové vypálili rybník tím, že se vrhli na Alien Vs Predator. Jo a Prometheus byl prý fajn a vypadal skvěle, ale nakonec prý nedával moc smysl.

---

Vytáhni v hospodě: Cameron přiznal, že jeho oblíbené guilty pleasure je první Resident Evil. Nehodlá ho ale obhajovat, protože „guilty pleasure se obhajovat nemusí“.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace