Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #240 o Hře o trůny a Wolfensteinovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak Batman slaví výročí? Kdo umí nejlepšího McKellena? A co se teď podává u KFC? 

Řádně prosluněný výplach.

Plagiát týdne
Znělka True Detective patří mezi nejlepší seriálové úvody posledních let. A samozřejmě si toho všimli i v Rusku, kde seriál Road Home vytasil poct... totální plagiát.

 

Kraťas týdne
Batman letos slaví 75 let existence. K téhle příležitosti se k němu vrátil Bruce Timm, animátor zodpovědný za klasický kreslený seriál roku 1992, a vystřihl atmosférický výroční kraťas.

Evoluce týdne
136 let kinematografie ve třech minutách? Není problém! Celou filmovou historii během nich stihne zmapovat následující video, které si zaslouží pochvalu už za to, že se v něm hned dvakrát objeví Blbý a blbější!

 

Prostitut týdne
Vyspali byste s Paulem Ruddem? Právě tuhle otázku pokládal v ulicích New Yorku komik Billy Eichner. V čem spočívá výjimečnost téhle situace? Že vedle něj přitom stál... Paul Rudd.

 

Reklama týdne
První díl čtvrté série Hry o trůny nabídl řadu povedených scén, mezi ty nejlepší ale jednoznačně patří debata o kuřatech. Pochopitelně netrvalo dlouho a všimli si jí v KFC, takže si teď můžete pochutnat na velmi stylovém novém menu.

Další videa ke Hře o trůny, včetně upřímného traileru, najdete na TVZone.

Kostým týdne
Možná víte, že se Jean-Claude Van Damme a Arnold Schwarzenegger poprvé nesešli v jednom filmu v Expendables 2. Van Damme si totiž "zahrál" Predátora, historka o tom, jak se k téhle roli dostal a co obnášela, je potom bez debat geniální.

 

McKellen týdne
X-Menovský marketing jede na plné obrátky a Hugh Jackman, James McAvoy a Michael Fassbender si nedávno dali menší hlasovou soutěž. Zkoušeli totiž napodobit Iana McKellena, Patricka Stewarta nebo Bryana Singera a výsledky rozhodně stojí za to.

 

1001 filmů týdne
Kniha 1001 filmů, které musíte vidět než umřete, je k dostání i u nás. Asi už inspirovala hodně lidí k hodně věcem, jeden z jejích fandů se nicméně rozhodl sestříhat video, do kterého zřejmě nacpal víc filmů než kdy někdo z nás uvidí. Sakra vypiplaná práce.

 

Herní trailer týdne
Už za pár týdnů dorazí na pulty obchodů nový Wolfenstein, který představí alternativní, nacisty ovládaná šedesátá léta. A nový trailer zaručeně stupňuje už tak napjatá očekávání...

Duel týdne
Minulý týden se vás Mr. Hlad ptal na to, jestli máte od Jamese Camerona radši Terminátora 2 nebo Vetřelce. Vítězem se nakonec stal T-800, který Ripleyovou porazil v hlasovém poměru 25:18.

Tenhle týden vás čeká odpověď na jednoduchou otázku, která je totálně ukradená z Facebooku, kde ale vedla k velice zábavné diskuzi. Takže... "Kdybyste měli svůj sexuální život vystihnout názvem fantasy nebo sci-fi filmu, který by to byl?" Povoleny jsou anglické i české názvy, ty nejlepší odpovědi vám Mr. Hlad příští neděli odhalí... linkem do diskuze!

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace