Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se postaví Bondovi?


ikona
Mr. Hlad
daniel craigjames bond
Proti komu bude bojovat agent s povolením zabíjet? A kdo mu poleze do postele?  

James Bond by se měl do kin vrátit v listopadu příštího roku, takže už je pomalu čas na to, aby tvůrci začali fanoušky zásobovat novinkami. Název nové Bondovky ještě neznáme, jisté ale je, že se za kameru opět postaví Sam Mendes a scénář píše znovu John Logan, vítězný tým ze Skyfall se tedy nemění. Minule spolu s Danielem Craigem nakoukli do Bondovy minulosti a celý film byl výrazně osobnější, než jsme u agenta s povolením zabíjet zvyklí, tak by možná bylo fajn, kdyby se na své čtyřiadvacáté misi 007 rozjel zase trošku jiným směrem. Jak to bude, se dozvíme časem.

Teď je každopádně prioritou záporák a Mendes si vyhlídl docela dobré jméno. Podpis smlouvy je sice ještě daleko, ale zdá se, že na padoucha si brousí zuby Chiwetel Ejiofor, jenž si nedávno vybojoval nominaci na Oscara za 12 let v řetězech a to, že zvládne prvotřídní hajzly, ukázal třeba v Potomcích lidí. Vedle protivníka však Mendes shání i nějakou tu bondgirl. Podle všeho se zase dočkáme dvou dam, jedné Angličanky a druhé ze Skandinávie. Ta by měla mít trošku problematičtější minulost a Bonda podle všeho zaujme jen na chvilku. Každopádně kolem severské krásky krouží nepříliš známé herečky Ida Engvoll a Disa Östrand. Natáčení by mělo začít letos v létě.

--- 

Vytáhni v hospodě: Poprvé po patnácti letech na scénáři k Bondovce nepracuje duo Neal Purvis a Robert Wade. Jejich prvním filmem byl Jeden svět nestačí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace