Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman s Batmanem hledají parťáky


ikona
Mr. Hlad
batmansuperman
Batman a Superman verbují oscarové herečky a hrdiny od comicsové konkurence 

Film, ve kterém se proti sobě postaví Batman a Superman, už má skoro vše podstatné krom oficiálního názvu. Za kamerou je opět Zack Snyder, Bruce Wayna si i přes kafrání fandů zahraje Ben Affleck a s premiérou se počítá na 6. Květen roku 2016, kdy si to Muž z oceli rozdá na férovku s Captainem Americou, který vyrazí na svou třetí sólovou misi. Každopádně i když jsou ty nejhlavnější role v comiscovém crossoveru už dávno obsazeny, je potřeba sehnat i pár lidí, kterým by Kent s Waynem mohli rozbíjet držky, případně s nimi nějakým způsobem komunikovat během dialogových scén.

A Warneři nenechávají nic náhodě. I ty menší role totiž dostanou celkem zajímaví lidé. Zatím nikdo nechce mluvit o tom, koho si zahrají, ale sebranka je to působivá. Holly Hunter patří mezi herecké veteránky a má Oscara za Piano a vedle toho ještě tři nominace. Novozélanďan Callan Mulvey si letos zahrál drsňáky v 300: Vzestup říše a v aktuálním Captain America: Návrat prvního Avengera a s comicsy má zkušenosti i Tao Okamoto. Tu jste mohli vidět jako femme fatale, kvůli níž dostal solidně na budku Wolverine. I když půjde asi o menší role, studio rozhodně sáhlo po zajímavých jménech. Na druhou stranu Russell Crowe momentálně všude, kde chodí, tvrdí, že s jeho účastí počítat nemáme.

---

Vytáhni v hospodě: V plánovaném Batman vs. Superman z roku 2001 měl Batman vyrazit na cestu pomsty po tom, co mu Joker zabil snoubenku, a Superman dostal za úkol ho zastavit. Režírovat měl Wolfgang Petersen a scénář napsal Andrew Kevin Walker, autor fincherovky Sedm a Ospalé díry.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace