Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hollywood plný striptérů


ikona
Mr. Hlad
ben stillerchanning tatumsteven soderbergh
Kdo natočí dvojku Bez kalhot a co má s polonahou zábavou společného Ben Stiller? 

Svlékání v Hollywoodu se vyplatí, vypadá to ale, že jen v případě, když to dělají chlapi. Drama striptérky s citlivou duší Striptýz v roce 1996 prakticky zlikvidovalo kariéru Demi Moore, Channing Tatum ale s Bez kalhot předloni vydělal sakra hodně peněz a právem si vybojoval dvojku.   Tu sice nebude režírovat Steven Soderbergh, ale vystřídá ho Gregory Jacobs. Ten má na kontě zatím jen dva nepříliš výrazné filmy, je to však dlouholetý Soderberghův asistent, takže by všechno mělo být víceméně OK. Magic Mike XXL se má začít točit už letos na podzim.

A ke svlékání na pódiu přičichne možná i Ben Stiller. Měl by se objevit v dramatu I Am Chippendales, v němž by si měl zahrát choreografa jménem Nick DeNoia, který pomáhal zakládat slavnou partu striptérů, která se ve svém oboru stala legendou. Půjde v něm ale o víc než jen o polonahé chlapy. Děj se má soustředit hlavně na dva majitele klubu Chippendales Paula Snidera a Somena „Steva“ Banerjeeho. No a ten druhý jmenovaný pán byl trochu magor a skončil ve vězení za to, že plánoval vraždu, pokus o žhářství a vydírání a v roce 1994 ho našli mrtvého v jeho vězeňské cele. Zní to zajímavě, zvlášť, když se o režii a scénář postará oscarový Alan Ball, autor Americké krásy a tvůrce seriálů Pravá krev nebo Banshee.

--- 

Vytáhni v hospodě: Stiller si zahrál i v komedii Chyťte ho! Jeho arogantní režisér byl ale nakonec vystřižený.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace