Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman a Superman proti Riddlerovi


ikona
Mr. Hlad
batmansnydersuperman
Batman se Supermanem nafasují dalšího protivníka. A jeho obsazení je skutečně překvapivé 

Ať už vás Muž z oceli Zacka Snyera nadchnul, nebo zklamal, faktem je, že jeho pokračování Batman vs Superman patří mezi nejočekávanější projekty příštích několika let. Už proto, že nepůjde o klasický sequel, ale o film, ve kterém se vedle Clarka Kenta, hrdiny s nejlepším maskováním na světě, objeví i další superhrdina. Batman alias Bruce Wayne dostane ksicht Bena Afflecka a dá se očekávat, že ti dva si dají alespoň jednou pořádně po tlamě. Znalci comicsu moc dobře ví, že souboj prakticky neporazitelného Supermana s veskrze lidským Batmanem nemusí dopadnout vždycky tak, jak se na první pohled zdá.

Důležitější ale budou záporáci. Když roli plešaté nemesis Lexe Luthora získal Jesse Eisenberg, byl to docela šok. A teď tu máme další. Vedle něj se totiž objeví i Riddler alias Hádankář. Prvotřídní magor, který miluje složité rébusy, dostane tvář Michaela Cery. Hrdina Superbad a akční romance Scott Pilgrim proti zbytku světa je hodně nečekaná volba a zdá se, že studio si od ní slibuje hláškujícího padoucha, jako je třeba Loki. Každopádně Cerovi může tenhle casting jak pomoci, tak jeho kariéře i hodně ublížit. 1. dubna 2016 zjistíme, jak to dopadlo.

---

Vytáhni v hospodě: Cera se zúčastnil castingu na hlavní dětskou roli v Šestém smyslu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace