Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pixar sází na sequely


ikona
Mr. Hlad
pixar
Jaké animáky se dočkají dalších dílů? A vrátí Pixar zpátky mezi elitu?  

Od té doby, co společnost Pixar přešla pod hlavičku Disneyho, se to na sequelovém poli pořádně rozjelo. Zatímco do té doby se králové animáků spoléhali na originální příběhy a uměli pobavit jak děti, tak i jejich rodiče, s příchodem k Mickey Mousům se to změnilo a začalo se sázet na sequely. Auta 2 a prequel k Příšerkám jsou ale o pár úrovní níž, než jsme u Pixaru byli zvyklí a zdá se, že s pokračováními není ani zdaleka konec. Chystá se sice pár originálních filmů jako The Good Dinosaur a Inside Out, zároveň však nafasujeme i Finding Dory, pokračování Nema. A sequelů bude víc.

Nedávno padlo rozhodnutí poslat do kin ve 3D filmy Ratatouille a Úžasňákovi a vzhledem k popularitě druhé zmíněného filmu bylo oznámeno, že se pracuje na jeho pokračování. O čem bude, kdy ho uvidíme a takové ty další detaily ale zatím nikdo neví. Každopádně režisér Brad Bird, jenž momentálně kutí sci-fi Tomorrowland, v minulosti několikrát prohlásil, že dvojka dost pravděpodobně nebude, takže je otázkou, jestli se s jeho návratem počítá. Dočkáme se i třetích Aut, i když u nich platí to samé co pro druhé Úžasńákovi. Ví se, že budou. To je všechno. Ačkoliv Pixar s dvojkou celkem narazil, pořád jde o jednu z nejúspěšnějších značek, co se prodejů hraček a dalších hovadin okolo filmu týče, takže pro tvůrce jde o snadné prachy. Snad z toho budou i dobré filmy.

--- 

Vytáhni v hospodě: Samuela L. Jacksona si Brad Bird vybral do Úžasňákových proto, že chtěl nejvíc cool hlas na světě. Dobrá volba.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace