Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce True Detective jde do války


ikona
Mr. Hlad
cary fukunagastephen king
Režisér seriálu Temný případ chystá film o největším drsňákovi druhé světové 

Režisér Cary Fukunaga je teď v Hollywoodu pravděpodobně hodně žádaným zbožím. Jeho filmy Sin nombre a Jana Eyrová sklízely pochvaly na všech frontách, ale teprve seriál Temný případ z něj udělal filmaře, po kterém touží všechna studia. Už nějakou dobu kutí novou adaptaci knihy Stephena Kinga To, která by rozhodně mohla stát za to, protože těch pár skoro hororových scén v Temném případu bylo dost působivých, ale už si vybral další projekt. A ten je ještě zajímavější. Jmenuje Noble Assassin a bude o příběhu Roberta de la Rochefoucaulda.

To byl francouzský aristokrat, který během druhé světové války opustil svou rodnou zem a utekl do Anglie. Ovšem ne proto, aby byl v bezpečí. V Londýně se mu dostalo toho nelepšího a nejdrsnějšího výcviku u speciálních jednotek, a když se cítil připravený, vrátil se zpátky domů. Ve Francii se z něho stal postrach nácků. Organizoval odbojáře, likvidoval celá nádraží a továrny a škodil na každém kroku. A když ho chytili, povedlo se mu těsně před popravou zdrhnout. Zkrátka drsoň, se kterým bychom ty dvě hodiny v kině strávili docela rádi. Scénář napsal tvůrce 8 Mile a Fightera Scott Silver, takže se snad žádných lapsů nedočkáme. Ještě najít toho správného herce.

---

Vytáhni v hospodě: Kaliforňan Fukunaga je po tátovi napůl Japonec a po mámě Švéd.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace