Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Wolverine?


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanwolverine
Nejoblíbenější mutant se už pomalu začíná chystat na třetí sólovku 

Wolverina si původně měl zahrát Dougray Scott, ale jeho zranění při natáčení dvojky Mission: Impossible všechno změnilo. Dnes si permanentně naštvaného mutanta nejspíš nikdo nedokáže představit bez Hugha Jackmana. Pokud počítáme i cameo v První třídě, zahrál si ho už šestkrát, z toho dvakrát sólo. Letos ho uvidíme i v ambiciózním X-Men: Budoucí minulost a dá se tak nějak očekávat, že se zastaví i v chystaném X-Men: Apocalypse, kde se s premiérou počítá na 27. květen 2016. Mluví se samozřejmě i o třetí sólovce a zdá se, že Jackman už ví, kdy by se mohly rozjet kamery.

James Mangold, režisér loňského Wolverina, totiž na svém twitteru oznámil, že točit se začne hned po X-Men: Apocalypse a teoreticky se dá tedy předpokládat, že premiéra dalšího Wolverina proběhne v roce 2017 nebo 2018. Ještě nedávno Mangold s Jackmanem tvrdili, že se do dalšího filmu nepustí, dokud nebudou mít nějaký super příběh. Takže ho už asi mají, ale zatím ho nikdo prozrazovat nehodlá. Problém je ale možná trošku jinde. Jackmanovi tou dobou bude skoro padesát a ačkoliv na něm věk zas tak moc vidět není a za každý film dostává velice solidně zaplaceno, je dost pravděpodobné, že do dalších filmů už se hrnout nebude. Ale na takové teorie je zatím času dost. Máte nějaký nápad, kde by se další Wolvie mohl odehrávat?

--- 

Vytáhni v hospodě: V roce 2000 chtěli Foxové do prvních X-Menů známějšího herce a Wolverina si tak skoro zahráli Keanu Reeves, Edward Norton, Gary Sinise, Viggo Mortensen nebo Aaron Eckhart. Sám Singer chtěl Russella Crowa, ale ten neměl zájem.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace