Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #236 o Temném případu a Arnieho tanku


ikona
KarelR
víkendový výplach
Co všechno se dá rozdrtit tankem? A jak se na webu rozjíždí Street Fighter a Nightwing? 

Vítejte u zamračeného výplachu.

Upřímný trailer týdne

Dělat si srandu z Hunger Games není zas tak komplikované, pánům ze Screen Junkies se to ale i tentokrát podařilo na jedničku. Jejich upřímný trailer Vražedné pomsty má všechno, co by mít měl, a už teď bych se nebál vyhlížet další díly.

Druhý upřímný trailer týdne

Kdo ještě tenhle týden dostal upřímnou fazónu? Progresivní miliardová disneyovka Ledové království, ve které má dobro a zlo podivuhodně stejnou podobu. A ta hudební část? Geniální!

 

Arnoldovo drcení týdne (režisérský sestřih)

Drtící video s Arnoldem a jeho tankem už jste možná viděli. Málokomu se ale povedlo objevit jeho režisérský sestřih, který je ještě o level zábavnější. Kdyby z toho někdo udělal reality show, byl by to hit.

 

Zprávař týdne

Dvojka Zprávaře se českým kinům bohužel vyhnula. Jen tak ji u nás tedy uvidíme, v zahraničí už ale začíná expandovat na domácí trh, který si vedle filmu užívá i tenhle sedmiminutový gag reel. Steve Carell a Kristen Wiig by měli dostat spin-off!

 

Temný případ týdne

Z True Detective už si udělal srandu kdekdo a teď do rozjetého vlaku naskakují Jimmy Kimmel a Seth Rogen. Jejich parodie seriálové pecky je sice zbytečně dlouhá. Pár hodně zábavných momentů se v ní ale rozhodně najde, takže jí těch pár minut života klidně obětujte.

Hra o trůny týdne

True Detective ještě jednou. Tentokrát s jednou z nejintenzivnějších scén, která dostává po smíchání s Hrou o trůny zcela nový rozměr.

 

Nightwing týdne

Nightwing se oficiálního televizního seriálu jen tak nedočká. Jeho fanoušky to ale moc netrápí, protože si za peníze z Kickstarteru natočili webovou minisérii. Jak bude vypadat? Inu, tady se můžete podívat na překvapivě fajn teaser, který si rozhodně zaslouží pochvalné fráze jako "amatérský Arrow".

 

Photoshop týdne

O počítačovém retušování modelkoidních slečen všichni dávno víme, pánové z College Humor ale šli ještě o krok dál. Nikdy byste asi neuvěřili, co se dá udělat z téhle pohledné blondýnky...

 

Street Fighter týdne

Mortal Kombatu se na webu vedlo docela dobře, bylo tedy otázkou času, kdy se někdy rozhodně kráčet v jeho šlépějích. Ta chvíle je tady. A s ní teaser na webového Street Fightera, jehož první série ponese podtitul Assassin's Fist.

Duel týdne

Z minulého duelu vyplynulo, že si většina našich čtenářů s filmy Wese Andersona rozumí. O tom, které jsou ty povedené a které ne, by se ale dalo docela dlouho debatovat.

Dnes se podíváme na zoubek marveláckému filmovému vesmíru. Kapitán Amerika 2, devátý film z téhle "série", dorazí do kin už za několik týdnů. Což je příležitost k drobnému ohlédnutí, které proběhne následovně: Jednoduše do perexu diskuzního příspěvku napište, Kterou z osmi dosavadních marvelovek máte rádi nejvíce a kterou naopak nejméně (aka x + y). Nezapomeňte k tomu připsat i pár důvodů a za týden si povíme, jaké preference panují u zdejšího čtenářstva.

 

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (53)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace