Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jamie Foxx jako hláškující hitman?


ikona
Mr. Hlad
jamie foxx
Jamie Foxx si to rozdá s mafií. A pomůže mu v tom zabiják s prořiznutou pusou 

Akční komedie Ride Along, ve které se sešli Ice Cube a Kevin Hart, patří k největším komerčním překvapením posledních měsíců. Trailery slibovaly neoriginální ale dobře šlapající podívanou plnou hlášek a akce a evidentně to vyšlo, z filmu se stal hit, režisér Tim Story je na roztrhání a už chystá dvojku. Zájem je i o komika Kevina Harta, který zatím ve filmech jen přicmrndával, ale fanoušků má za mořem hodně a s trochou štěstí by z něj mohl vyrůst nový Eddie Muphy. Uvidíme, každopádně Hart a Story hlásí další spolupráci. A přizvali si k ní Jamieho Foxxe.

Představitel Djanga a držitel Oscara je celkem zajímavá posila, uvidíme tedy, jak The Black Phantom dopadne. Název by mohl evokovat další comicsovku, ale nebude to tak. Hlavním hrdinou bude mafiánský zabiják, jehož podrazili jeho zaměstnavatelé. Teď touží po pomstě a rozhodne se k ní přizvat i chlapíka, který si říká Black Phantom a živí se taky tím, že likviduje lidi. A jeho poslední zakázkou měl být právě hlavní hrdina. Úplně komediálně to sice nezní, ale potenciál pro buddy movie ve stylu Mizerů tu je. Teď jen musíme doufat, že se Tim Story poučil z Fantastické čtyřky nebo z amerického remaku Taxi a rozhýbal se k rozhodnutí začít konečně točit dobré filmy.

---

Vytáhni v hospodě: Foxx je teprve druhým hercem, který byl během jediného roku nominován na dva herecké Oscary (Ray a Collateral).  Prvním byl Al Pacino v roce 1993 (Vůně ženy a Konkurenti)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace