Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Dr. Strange?


ikona
Mr. Hlad
dr. strangemarvel
Marvelovský kouzelník hledá režiséra. A objevují se docela zajímavá jména 

Captain America: Návrat prvního Avengera bude mít premiéru už za pár týdnů, takže je pomalu čas přesunout se k dalším hrdinům. O dvojce Avegers už se toho ví hodně, Ant-Man nedávno naverboval Paula Rudda a Michaela Douglase, takže je třeba koukat se malinko dál do budoucnosti. O adaptaci příběhu hrdiny jménem Dr. Strange se mluví už poměrně dlouho a nedávno prosákla informace, že by si tohohle nevypočitatelného mága mohl zahrát teoreticky Johnny Depp. Teď to však vypadá, že prioritu má hledání režisérů. Pár jmen se před nedávnem objevilo, zdá se však, že Marvel teď jedná s trošku jinou partou než minule.

Jonathan Levine a Mark Andrews jsou jména, která zazněla už dříve. Ten první má za sebou osobitou zombie romanci Mrví a neklidní a hlavně smutnou komedii 50/50. S charaktery to umí, otázka je, jak by si poradil s desítkami milionů a velkolepou výpravou. Andrews zase pomáhal s animákem Rebelka, ale historie nás naučila, že v případě filmařů, kteří přechází od animáků k hraným filmům, se vyplatí být opatrný. Třetí jméno je nové a asi nejzajímavější. Marvel prý jedná se Scottem Derricksonem, tvůrcem filmů V moci ďábla nebo Sinister a chystaného Deliver Us from Evil. Horory rozhodně umí, ale těžko říct, jestli by to pro fandy Marvelu bylo to pravé. Derrickson se navíc nedávno vyjádřil v tom smyslu, že velkolepý remake sci-fi Den, kdy se zastavila Země, nebyl úplně jeho šálek kávy a že není zrovna nadšený, když mu do práce studio kecá, což Marvel rád dělá. Uvidíme, kdo z těch tří se dostane za kameru, nebo jestli bude comicsová velmoc hledat někoho úplně jiného.

--- 

Vytáhni v hospodě: Jedním z nových kandidátů na Dr. Dooma je údajně Jack Huston ze seriálu Impérium: Mafie v Atlantic City.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace