Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy z Need for Speed

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Embargo není, asi se v tom jen nikomu nechce rejpat :)

U nás bude zítra ráno
288267
Embargo není, asi se v tom jen nikomu nechce rejpat :) U nás bude zítra ráno
0 0
reagovat

Gonzi

288266
http://www.rottentomatoes.com/m/need_for_speed/
Gonzi
0 0
reagovat
dotaz: na recenze je nějaké embargo? (obecně nikde nic nevidím)
288258
dotaz: na recenze je nějaké embargo? (obecně nikde nic nevidím)
0 0
reagovat

Mr. Hlad

fair enough. (zrovna bullit je boží)
288150
fair enough. (zrovna bullit je boží)
Mr. Hlad
0 0
reagovat

hatlapatlatroll (už budem používať len toto :D)

už by to chcelo tabletky
288149
už by to chcelo tabletky
hatlapatlatroll (už budem používať len toto :D)
0 0
reagovat

Gonzi

Hele já nemám rád auta jako že auta. Hrabat se v nich, mluvit o nich, hrotit rychlost a podobný věci, ale nejde o nenávist nebo něco takovýho. Prostě mě to nebaví a nezajímá. Ale v akčních scénách s tím nemám nejmenší problém a Bullitta si užiju pokaždé. Vždycky budu teda preferovat přestřelku a bitku před honičkou, protože mě to jednoduše baví víc, ale u posledních over the top dílů F&F jsem schopný řvát nadšením. Ale tam to není o autech, tam je to o nápadech, co s těmi auty provést, a ty NFS chybí, v tom je problém. Ne v samotných kárách. Kvůli tomu, že jsou ve filmu auta, bych ho fakt nesestřelil.

Spíš mám problém zkrátka s těmi lidmi, co se okolo toho točí. Konkrétně s takovými těmi kašpary, co mi před lety parkovali pár metrů od baráku celý léto a řešili, jestli je lepší jejich potuněný Punto nebo Fabie. Těm se tenhle film bude líbit. Až (nebo jestli) NFS uvidíš, tak asi pochopíš, o čem mluvím. Ti hrdinové jsou ve své vážnosti strašně směšní a trávit s nimi hodinu a čtvrt v kině je utrpení.

HastaLaVista
No ale já to tam napsat musím čistě proto, že třeba můj názor (ne Hladův, ale člověka, co k autům nemá vztah) zkrátka někoho zajímá. Stejně jako někoho zajímá názor člověka, co k těm autům vztah má, jako je imf. Lidi, co káry nemusí, si Dieselovu partu užijí. NFS ale ne. Ale myslím, že tuhle debatu už jsme spolu párkrát vedli, takže to ukončíme pro dobro všech ;)
288143
Hele já nemám rád auta jako že auta. Hrabat se v nich, mluvit o nich, hrotit rychlost a podobný věci, ale nejde o nenávist nebo něco takovýho. Prostě mě to nebaví a nezajímá. Ale v akčních scénách s tím nemám nejmenší problém a Bullitta si užiju pokaždé. Vždycky budu teda preferovat přestřelku a bitku před honičkou, protože mě to jednoduše baví víc, ale u posledních over the top dílů F&F jsem schopný řvát nadšením. Ale tam to není o autech, tam je to o nápadech, co s těmi auty provést, a ty NFS chybí, v tom je problém. Ne v samotných kárách. Kvůli tomu, že jsou ve filmu auta, bych ho fakt nesestřelil. Spíš mám problém zkrátka s těmi lidmi, co se okolo toho točí. Konkrétně s takovými těmi kašpary, co mi před lety parkovali pár metrů od baráku celý léto a řešili, jestli je lepší jejich potuněný Punto nebo Fabie. Těm se tenhle film bude líbit. Až (nebo jestli) NFS uvidíš, tak asi pochopíš, o čem mluvím. Ti hrdinové jsou ve své vážnosti strašně směšní a trávit s nimi hodinu a čtvrt v kině je utrpení. HastaLaVista No ale já to tam napsat musím čistě proto, že třeba můj názor (ne Hladův, ale člověka, co k autům nemá vztah) zkrátka někoho zajímá. Stejně jako někoho zajímá názor člověka, co k těm autům vztah má, jako je imf. Lidi, co káry nemusí, si Dieselovu partu užijí. NFS ale ne. Ale myslím, že tuhle debatu už jsme spolu párkrát vedli, takže to ukončíme pro dobro všech *;)*
Gonzi
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Jistě, to že se to nelíbí všem je naprosto v pořádku (ostatně proto jsem se smířil s tím, že to bude tragédie). Jen konstatuju, že to zrovna ty neoceníš jako žánrovku (kdyby to byla bývala dobrá žánrovka, jakože podle všeho není) a stejně to víceméně sestřelíš. Každopádně možná ti křivdím a podobně link vypadající scénu by jsi ocenil a teď by v dojmech bylo něco jako "film je sračka, ale ta jízda, ta JÍZDA..."

Jinak za sebe jsem do té debaty dal hlavně post, ve kterém jsem si z dojmů vyselektoval relevantní info, protože mi prostě přijde zvláštní u autovýplachu věnovat většinu textu postavám/scénáři a o autech se jen okrajově zmínit. Z toho pak vyplývá že tvůj názor končí u "nemám rád auta" ;)
288138
Jistě, to že se to nelíbí všem je naprosto v pořádku (ostatně proto jsem se smířil s tím, že to bude tragédie). Jen konstatuju, že to zrovna ty neoceníš jako žánrovku (kdyby to [b]byla bývala[/b] dobrá žánrovka, jakože podle všeho není) a stejně to víceméně sestřelíš. Každopádně možná ti křivdím a podobně https://www.youtube.com/watch?v=Q2-3JHjeHro vypadající scénu by jsi ocenil a teď by v dojmech bylo něco jako "film je sračka, ale ta jízda, ta JÍZDA..." Jinak za sebe jsem do té debaty dal hlavně post, ve kterém jsem si z dojmů vyselektoval relevantní info, protože mi prostě přijde zvláštní u autovýplachu věnovat většinu textu postavám/scénáři a o autech se jen okrajově zmínit. Z toho pak vyplývá že tvůj názor končí u "nemám rád auta" *;)*
Mr. Hlad
0 0
reagovat
Hlasim sa ku skupine ludi pre ktoru je Hladov nazor validny. Auta a cela ta kultura okolo nich mi pripada smiesna, ale na film s dobrymi nahanackami sa rad pozriem.
Za mlada som drtil prve 3 diely Need For Speed ostosest, ale ci pouzili nejake auta z tych dielov vo filme mi je ukradnute.
288132
Hlasim sa ku skupine ludi pre ktoru je Hladov nazor validny. Auta a cela ta kultura okolo nich mi pripada smiesna, ale na film s dobrymi nahanackami sa rad pozriem. Za mlada som drtil prve 3 diely Need For Speed ostosest, ale ci pouzili nejake auta z tych dielov vo filme mi je ukradnute.
0 0
reagovat

Mr.Hlad

Však to ti nikdo nebere, potřetí píšu, že ten film se mi taky nejspíš nebude líbit a vypadá to jako kravina, jen ty tvoje trapné poznámky směrem k autům jsou otravné a neudělal jsi to jednou nebo dvakrát, evidentně si toho všímají i jiní už, jinými slovy - ano nemáš rád auta, my to víme ! :) Stejné by to bylo ať si místo aut dosadíš roboty, cokoliv..ale všichni jsme lidi a občas plácáme kraviny, já taky samozřejmě a vím to :+
288131
Však to ti nikdo nebere, potřetí píšu, že ten film se mi taky nejspíš nebude líbit a vypadá to jako kravina, jen ty tvoje trapné poznámky směrem k autům jsou otravné a neudělal jsi to jednou nebo dvakrát, evidentně si toho všímají i jiní už, jinými slovy - ano nemáš rád auta, my to víme ! :) Stejné by to bylo ať si místo aut dosadíš roboty, cokoliv..ale všichni jsme lidi a občas plácáme kraviny, já taky samozřejmě a vím to *:+*
Mr.Hlad
0 0
reagovat
Redaktoři tu mají subjektivní a svůj názorový styl. Já sem kvůli tomu chodím, vy ne?
288127
Redaktoři tu mají subjektivní a svůj názorový styl. Já sem kvůli tomu chodím, vy ne?
0 0
reagovat
Auta nemám rád, akční a zábavné filmy rád mám. Lidí, co to vidí stejně, bude dost a pro ně bude můj názor validnější než třeba - teď čistě teoreticky - názor imfa (kdyby chválil), který se psaním o autech živí. Tuhle debatu bych bral v případě, že bych byl jediný z redakce, kdo by film odsračkoval. Dalo by se to na můj vztah k autům svézt, ale jelikož se NFS nelíbilo

1) mně, jako člověku, kterého auta nebaví
2) imfovi, jako člověku, který auta má hodně rád a rozumí jim
3) Karlovi, který, pokud se nepletu, má k autům tak nějak normální vztah

tak, je problém v něčem úplně jiném. Všichni navíc kritizujeme za to samé. Připadá mi, jako kdyby spousta lidí nechtěla žít s tím, že by existovala možnost, že NFS nemusí být nutně dobrý film a snažili se svoje naděje na to, že se jim to bude líbit, přiživovat tím, že se k výsledku kriticky staví člověk, co auto nemá, nechce a nebaví ho. A tudíž to musí blbě hodnotit.

Ale jak říkám, tři ze tří jsme z filmu odcházeli hodně zklamaní až naštvaní a z úplně stejných důvodů. Takže si asi fakt nestalo, že bych kvality NFS nedokázal ocenit právě kvůli mému vztahu k autům. Tuhle práci navíc dělám už skoro deset let a nemohl bych ji dělat, kdybych se nedokázal povznést nad tyhle moje osobní preference.
288125
Auta nemám rád, akční a zábavné filmy rád mám. Lidí, co to vidí stejně, bude dost a pro ně bude můj názor validnější než třeba - teď čistě teoreticky - názor imfa (kdyby chválil), který se psaním o autech živí. Tuhle debatu bych bral v případě, že bych byl jediný z redakce, kdo by film odsračkoval. Dalo by se to na můj vztah k autům svézt, ale jelikož se NFS nelíbilo 1) mně, jako člověku, kterého auta nebaví 2) imfovi, jako člověku, který auta má hodně rád a rozumí jim 3) Karlovi, který, pokud se nepletu, má k autům tak nějak normální vztah tak, je problém v něčem úplně jiném. Všichni navíc kritizujeme za to samé. Připadá mi, jako kdyby spousta lidí nechtěla žít s tím, že by existovala možnost, že NFS nemusí být nutně dobrý film a snažili se svoje naděje na to, že se jim to bude líbit, přiživovat tím, že se k výsledku kriticky staví člověk, co auto nemá, nechce a nebaví ho. A tudíž to musí blbě hodnotit. Ale jak říkám, tři ze tří jsme z filmu odcházeli hodně zklamaní až naštvaní a z úplně stejných důvodů. Takže si asi fakt nestalo, že bych kvality NFS nedokázal ocenit právě kvůli mému vztahu k autům. Tuhle práci navíc dělám už skoro deset let a nemohl bych ji dělat, kdybych se nedokázal povznést nad tyhle moje osobní preference.
0 0
reagovat

imf

Tuhle argumentaci teda moc neberu - pokud vím, tak se Mr. Hlad naváží do aut a všeho kolem nich celkem stabilně - vím to o něm aniž bych četl tento článek. Přijde mi pak validní, že názor podobného člověka je až zbytečný, protože ač může zhodnotit herecké výkony/drama/whatever, tak mi nikdy neřekne, jestli jsou auta ve filmu podle závodní hry!!! podána dobře, jestli jejich jízda tlačí na "ty správné" nervové zakončení nebo ne. A dovolím si tvrdit, že u tohoto filmu je to jeho nejdůležitější součást - kdyby to bylo dobré drama s blbými honičkami, tak je to mnohem větší průser, než pokud je to dementní ptákovina s epickými honičkami. Jako upřímně dramatická linka/herci/scénář/... je sice fajn, ale u podobného filmu mě zajímá přesně tak moc, jako mě zajímala u Raid / Act of Valor / Getaway. (Bohužel se podle všeho tohodle nedočkám :-)

Jinak se nechci nikoho dotknout, jen mě tyhle věci dlouhodobě serou, protože pak člověk musí poslouchat, že Forces Speciáles (kde speciální elitní vojáci jdou v řadě vedle sebe a od pasu střílí nabíhající avgánce) je takový Francouzský Black Hawk Down (který svou akcí a její faktickou správností zadupává hluboko do země téměř cokoli, kde se vůbec nějaký vojak mihne).

PS: Zrovna Rush je super drama o dvou soupeřích a bylo by úplně stejně super i kdyby soupeřili v krasobruslení...
288122
Tuhle argumentaci teda moc neberu - pokud vím, tak se Mr. Hlad naváží do aut a všeho kolem nich celkem stabilně - vím to o něm aniž bych četl tento článek. Přijde mi pak validní, že názor podobného člověka je až zbytečný, protože ač může zhodnotit herecké výkony/drama/whatever, tak mi nikdy neřekne, jestli jsou auta ve filmu podle [b]závodní hry!!![/b] podána dobře, jestli jejich jízda tlačí na "ty správné" nervové zakončení nebo ne. A dovolím si tvrdit, že u tohoto filmu je to jeho nejdůležitější součást - kdyby to bylo dobré drama s blbými honičkami, tak je to mnohem větší průser, než pokud je to dementní ptákovina s epickými honičkami. Jako upřímně dramatická linka/herci/scénář/... je sice fajn, ale u podobného filmu mě zajímá přesně tak moc, jako mě zajímala u Raid / Act of Valor / Getaway. (Bohužel se podle všeho tohodle nedočkám *:-*) Jinak se nechci nikoho dotknout, jen mě tyhle věci dlouhodobě serou, protože pak člověk musí poslouchat, že Forces Speciáles (kde speciální elitní vojáci jdou v řadě vedle sebe a od pasu střílí nabíhající avgánce) je takový Francouzský Black Hawk Down (který svou akcí a její faktickou správností zadupává hluboko do země téměř cokoli, kde se vůbec nějaký vojak mihne). PS: Zrovna Rush je super drama o dvou soupeřích a bylo by úplně stejně super i kdyby soupeřili v krasobruslení...
imf
0 0
reagovat
Nechte ho... je jiny
288095
Nechte ho... je jiny
0 0
reagovat

imf

Ach jo... jako do dubu, už mlčim.
288094
Ach jo... jako do dubu, už mlčim.
imf
0 0
reagovat

imf

:+
288093
*:+*
imf
0 0
reagovat

Hatlapatlatroll

Jiste, budeme se tady zaobirat jednou Hladovou hlaskou, ktera je opravdu spis nakopavaci, nez aby mela vypovedni hodnotu. V redakci, kde Rivalove vyhrali film roku. V redakci, ktera jako jedna z nemnoha oslavuje Rychle a zbesile. Copak tam jeste mas? Nech to byt, jses proti vsem a hlavne zbytecne odvadis diskuzi uplne jinam... Dik.
288090
Jiste, budeme se tady zaobirat jednou Hladovou hlaskou, ktera je opravdu spis nakopavaci, nez aby mela vypovedni hodnotu. V redakci, kde Rivalove vyhrali film roku. V redakci, ktera jako jedna z nemnoha oslavuje Rychle a zbesile. Copak tam jeste mas? Nech to byt, jses proti vsem a hlavne zbytecne odvadis diskuzi uplne jinam... Dik.
Hatlapatlatroll
0 0
reagovat
Mám škodolibou radost. Já bejt Heisenberg, tak je Jesse bradou vzhůru už v první epizodě! :)
288092
Mám škodolibou radost. Já bejt Heisenberg, tak je Jesse bradou vzhůru už v první epizodě! :)
0 0
reagovat

Mr.Hlad

Zbytečně se v tom patleš, evidentně jsi nepochopil, co jsem psal (a konkrétní individua s tebou, což mě nepřekvapuje:) .. ty tu děláš jako bych ho nějak vulgárně napadal, posílal pryč, přesvědčoval ho nebo prosazoval jeden názor. Prostě mi přijde divný stěžovat si na roboty u Transformers. Znovu píšu, že mně se to taky nelíbí (NFS) a očekávám blbost.
Přeji hezké ráno :) A jestli ses tak rozhořčil kvůli té první poznámce, tak sorry, jen jsem tipoval :)


Ted: ty aby sis nepřilil svoji hospodskou polívku.
288091
Zbytečně se v tom patleš, evidentně jsi nepochopil, co jsem psal (a konkrétní individua s tebou, což mě nepřekvapuje:) .. ty tu děláš jako bych ho nějak vulgárně napadal, posílal pryč, přesvědčoval ho nebo prosazoval jeden názor. Prostě mi přijde divný stěžovat si na roboty u Transformers. Znovu píšu, že mně se to taky nelíbí (NFS) a očekávám blbost. Přeji hezké ráno :) A jestli ses tak rozhořčil kvůli té první poznámce, tak sorry, jen jsem tipoval :) Ted: ty aby sis nepřilil svoji hospodskou polívku.
Mr.Hlad
0 0
reagovat
Hele, na Torque mi nesahejte. Oblibenej film, chlamali jsme se u toho od zacatku do konce. A melo to fajn "look".
Sice jsem nejak nepochopil, proc dodnes nikdo neopravil tu chybu ve filmovych databazich, kde je to zarazeno snad jako thriller, nebo co, a zanr komedie uplne chybi(!), ale to na zabave neubira.
288080
Hele, na Torque mi nesahejte. Oblibenej film, chlamali jsme se u toho od zacatku do konce. A melo to fajn "look". Sice jsem nejak nepochopil, proc dodnes nikdo neopravil tu chybu ve filmovych databazich, kde je to zarazeno snad jako thriller, nebo co, a zanr komedie uplne chybi(!), ale to na zabave neubira.
0 0
reagovat

:-)

To se dalo čekat, že to bude takové, již z těch trailerů... Takže sand jen ten koenigsegg se trochu zpropaguje, ale film trága 8).
Škoda, ale jinak Hlade nech petrolheady trochu dýchat ;) :+ Nejsou to jen gumy řvoucí na střechách, ale i OK lidi co prostě mají rádi techniku a celkově diskrétní úpravy aut... Nemluvím o "Latinos túúning" tj. = křídlo jako kráva ničící aerodynamiku a vážící tunu + samo přibít ho hřebíčkama :)
288072
To se dalo čekat, že to bude takové, již z těch trailerů... Takže sand jen ten koenigsegg se trochu zpropaguje, ale film trága *8)*. Škoda, ale jinak Hlade nech petrolheady trochu dýchat *;)* *:+* Nejsou to jen gumy řvoucí na střechách, ale i OK lidi co prostě mají rádi techniku a celkově diskrétní úpravy aut... Nemluvím o "Latinos túúning" tj. = křídlo jako kráva ničící aerodynamiku a vážící tunu + samo přibít ho hřebíčkama *:)*
:-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se