Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hitman DiCaprio a král detektivek


ikona
Mr. Hlad
leonardo dicaprio
Jo Nesbø chce dobýt filmová plátna s Leonardem DiCapriem po boku 

Před pár lety se ze severských detektivek stal pojem. Respektive pojem to byl vždycky a člověk věděl, že když sáhne po něčem ze severu, nejspíš dostane kvalitu, ale díky sérii Milénium se popularita skandinávských kriminálek vyšplhala až na absolutní vrchol. Jedním z nejpopulárnějších spisovatelů je v tomhle oboru Jo Nesbø. I filmová adaptace jeho Lovců hlav byla hodně zajímavá a neobvyklá podívaná, brzy by se navíc měla dočkat i amerického remaku. Okolo něj je sice už chvilku ticho, ale teď tu máme nový projekt Blood on Snow. A ten vypadá zajímavě.

Jeho hrdinou bude totiž nájemný vrah, jenž dostane za úkol zlikvidovat manželku svého šéfa. Bohužel se do ní ale zakouká a je jasné, že z toho budou velké problémy. Ačkoliv zní zápletka dost béčkově, dá se očekávat, že dostaneme spíš inteligentní podívanou než druhou akční ligu. Kolem role navíc krouží Leonardo DiCaprio, což je víceméně záruka kvality. Zatímco herecká hvězda smlouvu ještě nepodepsala, Warneři už si stihli sehnat režiséra, jímž bude šikula Daniel Espinosa, tvůrce solidního Nepřítele pod ochranou a chystané detektivky ze stalinského Ruska Child 44. Espinosovo jméno zaznělo i u adaptace herní pecky Assassin's Creed, která má mít premiéru příští rok. Je tedy dost možné, že Michael Fassbener si k její režii bude muset najít někoho jiného.

---

Vytáhni v hospodě: Espinosa je původem Švéd, i když to podle jeho jména nevypadá. Jeho otec pochází z Chile.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace