Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #235 o Vlkovi a tancích


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Umí Arnold Schwarzenegger vařit? Jak začínaly dnešní herecké hvězdy? A kdy se konečně objeví superskateboardy z Návratu do budoucnosti?  

Výplach bez napsaného úvodu

Vlk týdne
Vlk z Wall Street na Oscarech sice utřel a internet je momentálně plný fórů na účet Leonarda DiCapria, ale to neznamená, že fanoušci někde zapíjí smutek a nadávají na neférovost akademie. No, někteří možná ano, ale jsou tu i tací, kteří místo toho sestříhají trailer, kde Wolfa nahradí Worf ze Star Treku. Před pár týdny jste možná zaznamenali tenhle plakát. Teď tu máme komplet upoutávku.

Foto týdne
Spontánní selfie z Oscarů, která, jak se rychle ukázalo, vlastně úplně spontánní nebyla, nejspíš viděl úplně každý a už když Jared Leto, Ellen DeGeneres, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper a další lezli před objektiv, nejspíš tušili, že je jen otázka hodin, maximálně dní, než si z nich začne svět dělat malinko legraci. Takže teď tu máme lego verzi, druhou lego verzi, Simpsonovskou verzi, They Live! verzi a další už se mi fakt nechce hledat.

Začátky týdne
Ačkoliv na Oscarech všichni nafasovali nejlepší místa a většina z nich nejspíš doufala, že dostane prostor i na pódiu, i ty největší hvězdy nějak začínaly. Ne každý je jako Lupita Nyong'o nebo Barkhad Abdi, kteří se na vyhlašování dostali díky svým debutům (a Nyong'o nakonec i na to pódium), většina si jednoduše musela projít filmy, na které možná není úplně hrdá, nebo je sakra snadné je v nich přehlédnout. Tady jsou.

Spoilery týdne
Minule jsme pro vás měli spoilery ze všech zásadních filmů loňského roku. Teď se posuneme ještě o jeden level výš. Nějaký zlý, nepřející, škaredý člověk, který určitě nikdy v životě nic nedokázal a jen kritizuje druhé (nebo jak se to říká), sestříhal video ze spoilerů k filmům, které najdete mezi 250 nejlepšími v žebříčku na IMDB. Koukejte tedy na vlastní zodpovědnost. Já za vás fakt kontrolovat nebudu, jestli je tam všechno.

Fake týdne
Je rok 2014. Kultovní Návrat do budoucnosti II se odehrává v roce 2015, což se blíží rychleji než termín k odevzdání daňového přiznání, ale pokud se kolem sebe pozorně rozhlédnete, asi nezahlédnete vznášedlové skateboardy, na nichž se proháněl Marty McFly. Je to šokující, ale filmy lžou. Nebo lhaly, protože to vypadá, že velmi brzy si tuhle mašinku budete moci taky pořídit a Christopher Lloyd, Moby nebo Tony Hawk vám o ní řekne víc. Bohužel, jak se po pár dnech ukázalo (a jak ti inteligentnější očekávali), celé to byl fór od party Funny or Die. Ale povedený, to zase jo.

Vaření týdne
Zdeněk Pohlreich a Jiří Babica se zrovna moc nemusí a každý k vaření přistupuje jinak. Oba by se ale pravděpodobně shodli na tom, že nejlepší způsob, jak udělat steak, je na tanku M47 Patton. A pokud možno společně s Arnoldem Schwarzeneggerem. Hardcore kuchaři z Epic Meal Time se sešli s největší akční hvězdou všech dob, vařili, hláškovali a evidentně si to celé neskutečně užívali. Stejně jako Schwarzenegger.

Píseň týdne
Adam Sandler a Drew Barrymore spolu natočili Píseň pro nevěstu, velice povedenou romanci 50x a stále poprvé a letos se sejdou komedii Blended. O Sandlerovi se říká, že je to jeden z nejsympatičtějších lidí v Hollywoodu a s Barrymore si evidentně sedli. Teď se sešli v televizní show u Jimmyho Fallona a zavzpomínali na svou první spolupráci a vyznali se ze své filmové lásky. A hezky si u toho zazpívali.

McConaughey týdne
Seriál Temný případ, ve kterém vládnou Matthew McConaughey a Woody Harrelson, o víkendu končí. Jedna z vůbec nejlepších televizních věcí se pochopitelně už stihla dostat do rukou lidem, kteří ji možná mají rádi, ale to jim nebrání dělat si z ní solidní srandu: Třeba tak, jako to provedl Joel McHale ze seriálu Community. Jeho texaský přízvuk, knír a divné monology jsou … no, posuďte sami.

Trailer týdne
Upoutávky na sci-fi Prometheus udělaly filmu medvědí službu. Výsledek totiž sám o sobě za moc nestál a při porovnání s upoutávkami je to vidět ještě víc. Intenzivní dunění, děsivé výkřiky a mrazivé zvuky fungují skvěle i teď. A kvality trailery potvrzuje i to, že funguje bez problémů i v případě, že prometherovské zvuky doprovází obrazy ze zapadle fantasy komedie Willa Ferrella Země ztracených.

Duel týdne
Minule jsme v duelu řešili Liama Neesona a většina z vás ho má ráda jak v seriózních rolích, tak i v akčních výplaších. Zkrátka univerzální herec.

Dnes se podíváme na filmy jednoho z nejvýraznějších režisérů současnosti. Wes Anderson natočil pecky Jak jsem balil učitelku, Taková zvláštní rodinka, Život pod vodou nebo Až vyjde měsíc. Jeho novinka Grandhotel Budapešť se taky zatraceně povedla, což se dozvíte velmi brzy v recenzi. Jeho styl ovšem nesedne všem. Nás by zajímalo, jestli máte rádi filmy Wese Andersona. Své ANO nebo NE napište do předmětu a v textu se rozkecejte.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace