Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čekají nás tři nové Matrixy?


ikona
KarelR
matrixwachowski bros.
Wachowští možná chystají velký comeback. 

Kariéra sourozenců Wachowských není v posledních letech zrovna pohádková. Po třetím Matrixu natočili akorát Speed Racera a Atlas mraků, což jsou dva rozporuplně přijaté filmy, které spojují následující tři věci: Byly drahé, byly ambiciózní... a dost brutálně propadly. Nadcházející podivná sci-fi Jupiter přichází pak může dopadnout úplně stejně, Wachowští si tedy možná řekli třikrát a dost.

Nejnovější internetové zvěsti totiž hovoří o tom, že se hodlají vrátit k matrixovským kořenům. A to rovnou v nové trilogii, kterou chtějí pánové z Warner Bros. jako odpověď na Star Wars od Disneyho a Avatara od Foxů. Každý zkrátka potřebuje obří vědecko-fantastickou ságu. A Warneři by rádi tuhle, přičemž by nemělo jít o pokračování první trilogie, nýbrž o prequely.

PODÍVEJTE SE NA TEASER SCI-FI JUPITER PŘICHÁZÍ

 

V podstatě tedy další ždímačka v hobitím stylu, která má nenápadně těžit z Architektovy větičky, že Neo nebyl první vyvolený. Opravdu chtějí progresivní Wachowští znovu vstoupit do stejné, sequely už tak rozbouřené řeky? Anebo je to celé jen kliky nahánějící výmysl? Snad budeme brzy moudřejší, každopádně dejte v diskuzi vědět, jestli byste o nové díly Matrixu vůbec stáli.

---

Vytáhni v hospodě: Wachowští Matrix původně napsali jako comics. Proto tolik zpomalovaček.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace