Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

He-Man hledá režiséra


ikona
Mr. Hlad
he-man
Kdo se ujme nové adaptace příběhů hrdiny, který by si mohl tykat s Conanem? 

He-Man z Vládců vesmíru je jeden z mála hrdinů, jemuž se povedlo proniknout do světa comicsů, animáků i celovečerních filmů, zachraňovat vesmír a nosit při tom jen slipy. Pro dospělého diváka je pohled na něj trošku směšný, ale na hrdiny z dětství se nezapomíná. Někdy vypadají jako přerostlé želvy, někdy jako Dolph Lundgren v trenkách. Filmová verze téhle podívané plné mečů, laserů, čarodějnic a vůbec všeho se chystá už pěkně dlouhou dobu a motali se kolem ní třeba i Justin Lin od Rychle a zběsile nebo tvůrce dvojky G.I. Joe Jon M. Chu. Nakonec ale oba odešli, pořád to však vypadá, že Sony film jednoduše natočit chce a hledá nové režiséry.

 

Adeptů je několik. Prvním z nich je Mike Cahill, tvůrce malého ale sakra povedeného sci-fi Jiná země nebo letošního podobného a prý stejně dobrého kousku I, Origins. Trochu divná volba na blockbuster, ale budiž. Dalším v pořadí je Chris McKay, který pomáhal Christopheru Millerovi a Philu Lordovi s hitem LEGO příběh, to už dává trošku větší smysl, ale zase přechody od animáků k hraným filmům můžou dopadnout všelijak. Sony uvažuje i o Haraldu Zwartovi, jehož nová verze Karate Kid byl solidní hit a The Mortal Instruments: Město z kostí nebetyčná srágora. No a posledním kandidátem je režisér dvojky Kick-Ass Jeff Wadlow. Uvidíme, jestli někdo z nich bude mít štěstí a film fakt natočí, nebo, jak je u Vládců vesmíru zvykem, zase všichni zdrhnou.

--- 

Vytáni v hospodě: V prvním celovečeráku se objevila vedle Lundgrena i mladá Courtney Cox.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace