Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy a dvojitá gangsterka


ikona
Mr. Hlad
Zahraje si britský drsňák slavné londýnské gangstery?  

Tom Hardy má kariéru našlápnutou docela solidně. Letos ho uvidíme v detektivce ze stalinského Ruska Child 44 a v dramatu The Drop natočeném podle předlohy Dennise Lehana, autora Gone Baby Gone nebo Tajemné řeky. Vedle toho se stačil upsat i gangsterskému seriálu Peaky Blinders, kde se opět sejde s Cillianem Murphym, a příští rok konečně dorazí i Mad Max: Fury Road. Hardy nedávno přiznal, že akční role ho moc nebaví, protože není zrovna velký fanda fitka, ale zdá se, že drsňákům jen tak neuteče. Teď totiž začal vyjednávat o roli v gangsterce Legend. Nebo spíš o rolích.

Měl by si totiž zahrát dvojčata Ronalda a Reginalda Krayovi, kteří v padesátých a šedesátých letech dělali v londýnském podsvětí pořádný bordel a v roce 1967 dokonce odrovnali jednoho z největších anglických zločinců Jacka McVitieho. Zkrátka sympaťáci. Hardy však není jediné zajímavé jméno, které se okolo Legend točí. Za kamerou by měl totiž stát Brian Helgeland, scenárista klasiky L. A. - Přísně tajné a režisér Gibsonovy Odplaty. Tenhle chlapík rozhodně ví, jak natočit atmosférický a drsný příběh z ulice. Produkce by měla začít už letos, tak snad Hardy na nabídku na dvojroli kývne.

--- 

Vytáhni v hospodě: Příběh bratrů Krayových byl natočený už v roce 1990. V prý solidním thrilleru Bratři zločinu si je zahráli bratři Gary Kemp a Martin Kemp.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace