Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bond přišel o kameramana


ikona
KarelR
bondbond 24roger deakins
Krásy Skyfallu nečeká repete. 

Za úspěchem Skyfallu stály podle mnohých především tři tvůrčí duše. Režisér Sam Mendes, kameraman Roger Deakins a scenárista John Logan. Mendes už se stihl upsat i čtyřiadvacáté bondovce a Logan jej rychle následoval, kolem návratu Deakinse ale doteď bylo podivuhodné ticho. A konečně víme proč.

 

Kameramanská legenda, jejíž kariéru doprovází desítka (bohužel neproměněných) oscarových nominací, se totiž k agentovi 007 nevrátí. Deakins vtisknul Skyfallu svůj tradiční vymazlený look a jeho práci jste posléze mohli vidět i ve výborném thrilleru Zmizení a v traileru na celovečerní debut Angeliny Jolie Unbroken. Na co se vrhne dál zatím není známo. Možná podvanácté spojí síly s bratry Coenovými, spíš ale hledá novou výzvu, která by z něj konečně udělala majitele prestižní pozlacené sošky.

 

Ať už se Deakins vrhne na cokoliv, má naši plnou pozornost. Stejně jako zatím nepojmenovaná bondovka číslo 24, jíž musí Sam Mendes dopravit do kin 6. listopadu 2015. Kdo by podle vás měl přebrat její kameramanské otěže?

---

Vytáhni v hospodě: Mendes s Loganem stvořili v pauze mezi bondovkami hororový seriál Penny Dreadful. Podívejte se na luxusní trailer

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace