Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruce Willis proti umělým lidem


ikona
Mr. Hlad
Plešatá legenda akčních filmů chystá drsnou sci-fi 

Bruce Willis si to sice stačil v poslední době u diváků a fanoušků malinko pokazit, ale rozhodně si zaslouží šanci to napravit. Jeho znuděné interview k Red 2 filmu moc nepomohlo, pátá Smrtonosná past sérii spíš ublížila, než aby ji posunula dál a jeho výroky o tom, jak ho akční filmy štvou a nebaví a zároveň podepisování smluv další podobné projekty taky moc nadšení nevzbudily. Ale třeba měl jen depku, protože mu chcípnul kocour nebo tak něco. Každopádně teď se upsal projektu Vice, který zní docela zajímavě.

Má se odehrávat v budoucnosti v luxusním prázdninovém středisku pro boháče, kde místo klasických zaměstnanců pracují umělí lidé. Jejich úkolem není jen roznášet pivo, ale posloužit zákazníkům ve všem, o co mají zájem, takže jsou každý den znásilňováni, mláceni a vůbec se s nimi nedějí moc pěkné věci. V noci pan ředitel Bruce Willis zaměstnance restartuje a všechno je v pohodě. Až do okamžiku, kdy u jedné z posluhovaček restart neproběhne a ona si uvědomí, co s ní lidé dělají. A ani trošku se jí to nelíbí. Vedle Willise se objeví i Thomas Jane a Ambyr Childers a režíruje Brian A Miller, který s Willisem pracoval už na thrilleru The Prince, jenž by měl mít letos premiéru. Uvidíme, jak tahle vykrádačka Westworldu dopadne.

---

Vytáhni v hospodě: Bruce Willis má v rodném listě napsáno, že je Němec. Narodil se u našich sousedů na americké vojenské základně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace