Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Životní šance: Trailer

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
TonyClifton: Co příbuzní?
TedGeorge:Myslíš žurnalistickou etiku?

nechápejte mě špatně, pánové. Tohle není trollling, ani nenávist. Já se vážně ptám, protože mě to zajímá, protože jsem se nad tím zastavil.
285471
TonyClifton: Co příbuzní? TedGeorge:Myslíš žurnalistickou etiku? nechápejte mě špatně, pánové. Tohle není trollling, ani nenávist. Já se vážně ptám, protože mě to zajímá, protože jsem se nad tím zastavil.
0 0
reagovat

kfk

Nemám koberec, co mám dělat? :(
285469
Nemám koberec, co mám dělat? *:(*
kfk
0 0
reagovat

kfk

Řešit etiku u kraťounkých popisků trailerů? Vážně?
285468
Řešit etiku u kraťounkých popisků trailerů? Vážně?
kfk
0 0
reagovat
TonyClifton: Jsem rád, že jsi mě o tom zpravil. Něco s tím uděláme. Zatím si sundej boty a choď po koberci se staženými prsty u nohou. Brzy pošlu další postup.
Cival: No, dobrá. Beru. Ale ... jde mi tak nějak o to, že někdy se tím textem vyhrazujete oproti tomu filmu, ať už kvůli žánru, tvůrci, případně barvy vlasů švenkra. Kupříkladu tady píšeš popisek satirickou formou a působí to, že jsi nad tím filmem zlomil hůl. Mě spíš zajímá, jestli se tyhle dojmy pomítají do hodnocení traileru a jestli je to podle tebe etický.
285467
TonyClifton: Jsem rád, že jsi mě o tom zpravil. Něco s tím uděláme. Zatím si sundej boty a choď po koberci se staženými prsty u nohou. Brzy pošlu další postup. Cival: No, dobrá. Beru. Ale ... jde mi tak nějak o to, že někdy se tím textem vyhrazujete oproti tomu filmu, ať už kvůli žánru, tvůrci, případně barvy vlasů švenkra. Kupříkladu tady píšeš popisek satirickou formou a působí to, že jsi nad tím filmem zlomil hůl. Mě spíš zajímá, jestli se tyhle dojmy pomítají do hodnocení traileru a jestli je to podle tebe etický.
0 0
reagovat
kfk: Podle mě je teda každej popisek jinej. A ne, nebudeme 5000 popisků psát o technické stránce traileru. Jednou je to o řemesle, jindy o filmu, jindy o očekávání, jindy o dojmech... a někdy o hovnu. Ale vždy je to česky, tak by nemusel být problém porozumět psanému slovu 8)
285449
kfk: Podle mě je teda každej popisek jinej. A ne, nebudeme 5000 popisků psát o technické stránce traileru. Jednou je to o řemesle, jindy o filmu, jindy o očekávání, jindy o dojmech... a někdy o hovnu. Ale vždy je to česky, tak by nemusel být problém porozumět psanému slovu *8)*
0 0
reagovat

kfk

Já mám stejný pocity, když si tu přečtu každej tvůj komentář, co mám dělat? :-(
285443
Já mám stejný pocity, když si tu přečtu každej tvůj komentář, co mám dělat? :-(
kfk
0 0
reagovat

PŘEDMĚT

Poslední dobou, když si tady přečtu text k nějakému traileru, jsem trochu zmatenej. Nevím, jestli je to převážně Péťa, Vašík nebo Kája, ale z textu to nepůsobí, že byste hodnotili technickou/uměleckou stránku traileru ... spíš film jako takovej. Mám ten pocit jen já? Je to etický?

P.S.: Co dělal včera večer Matěj na Ípáku?
285442
Poslední dobou, když si tady přečtu text k nějakému traileru, jsem trochu zmatenej. Nevím, jestli je to převážně Péťa, Vašík nebo Kája, ale z textu to nepůsobí, že byste hodnotili technickou/uměleckou stránku traileru ... spíš film jako takovej. Mám ten pocit jen já? Je to etický? P.S.: Co dělal včera večer Matěj na Ípáku?
PŘEDMĚT
0 0
reagovat
Mamy to budou milovat.
285441
Mamy to budou milovat.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se