Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kurýr jede od začátku


ikona
Mr. Hlad
bessontransporter
Akční trilogie se rozroste o několik dalších dílů. Ale bez Jasona Stathama 

Akční série Kurýr je béčko, ale nikdo se to nikdy nepokoušel kamuflovat. I béčko ale může být sakra zábavné, což je rozhodně případ prvního filmu a i ve dvojce a trojce by se pár povedených momentů našlo. Profesionální řidič a mlátička Frank Martin pomohl nastartovat kariéru Jasona Stathama, pak se přestěhoval do televize a v poslední době o sobě zase dává vědět. Luc Besson chtěl Martina vrátit zpátky do akce a teď se mu to povedlo. A docela velkolepě.

Besson se totiž dohodl s čínskou společností Fundamental Films a momentálně pracuje na čtyřce, která by měla být prequelem celé série, takže v ní logicky Jasona Stathama neuvidíme. Kdo ho nahradí, to zatím nikdo netuší. A rovnou se prý počítá i s dalšími dvěma díly, takže by měla vzniknout celá nová trilogie. O minulosti hrdiny v podstatě nic nevíme, jen to, že byl členem SAS a Speciálních jednotek americké armády, umí to za volantem a má slabost pro dobře střižené obleky. Uvidíme, co se dozvíme dál. Každopádně filmy by se měly víc zaměřovat na asijské publikum a nepočítá se s návratem do Evropy. Máte tip, kdo by si nového Kurýra mohl zahrát?

---

Vytáhni v hospodě: První film natočil hongkongský akční choreograf Corey Yuen, jeden z největších borců ve svém oboru. Bylo by celkem fajn, kdyby se k sérii vrátil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace