Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další záporák pro Spider-Mana


ikona
Mr. Hlad
spider-man
Peter Parker bude mít letos v létě skutečně fofr, chystá se na něj další protivník 

Zatímco první Amazing Spider-Man si vystačil s jedním záporákem, ve dvojce si to Peter Parker rozdá rovnou se třemi. Hlavním protivníkem bude Jamie Foxx jako Electro, ale objeví se i Paul Giamatti v obřím obleku nosorožce a jako Rhino po sobě nejspíš nechá slušnou paseku, a dorazí i Green Goblin. Tvůrci se netají tím, že by spidermanovský vesmír chtěli pořádně rozšířit, odklepnutá už je nejen trojka, ale i čtyřka a mluví se o sólovce Venoma a dalších podobných filmech. Přeci jen by to však možná chtělo zpomalit. U dvojky se ale spíš zrychluje. Zdá se totiž, že ke třem padouchům přibude ještě jeden.

B. J. Novak ze seriálového Kanclu a z Hanebných panchartů si totiž zahraje Alistaira Smythe. Jeho otec Spencer pracuje pro Oscorp a v comicsu je zodpovědný za výrobu pavoukobijeckých robotů. Po jeho smrti však celý kšeft přebere syn, jemuž nestačí kovové mašiny a rozhodne se s pomocí speciálního krunýře udělat ultimátního pavoučího likvidátora sám ze sebe. Jak moc velkou roli bude mít ve filmu, ještě není jisté, ale Marc Webb si ho možná spíš jen připravuje na sequel. Vzhledem k jeho vzdělání v robotice by klidně mohl být tvůrcem obleku pro Rhina a do pořádné bitky by se vrhnul až v sequelu. Každopádně další potenciální záporák je tady. Na konci dubna uvidíme, co s tím tvůrci provedli.

Vytáhni v hospodě: Chris Cooper, který bude hrát Normana Osborna, byl jedním z kandidátů na roli Dr. Otto Octavia v Raimiho druhém díle


 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace