Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #230 o zpívajícím Arnoldovi


ikona
Mr. Hlad
Které hollywoodské auto je nejlepší? Umí Arnold zpívat? A kudy putovalo společenstvo v Pánovi prstenů? 

Snad už fakt zimní výplach

Song týdne
Disneyovka Ledové království pořád velice slušně vydělává, urvala si dvě nominace na Oscara a z písničky Let It Go se stal hit. Je sakra chytlavá, takže si to zaslouží. Ale samozřejmě u muziky je taky obvykle celkem důležité, kdo stojí za mikrofonem a ačkoliv si to mnoho fanoušků nechce přiznat, je sakra velký rozdíl mezi zpívajícím Daliborem Jandou a třeba Ozzy Osbournem. Na druhou stranu tklivá píseň v podání Arnolda Schwarzeneggera by na MovieZone neměla urazit nikoho.

Fanoušek týdne
Bill Hader je hodně sympatický komik, ale málokdy dostává hlavní role. V těch vedlejších, jako třeba v Superbad, Líbánky nebo Paul, je ale vždycky hodně fajn. Párkrát už prozradil, že je sakra velkým fanouškem Hvězdných válek a u Conana O'Briana prohlásil, že by u J. J. Abramse byl ochotný hrát, ať už by dostal jakoukoliv roli. Nemáme pochyb o tom, že by to zvládl.

Kára týdne
Britové jsou skvělí záporáci. Mají styl, přízvuk a „záporácký rozsah“. To znamená, že mezi nimi najdete jak uhlazené elegány, kteří budou vyhrožovat Washingtonu útokem atomovkou a přitom popíjet šampaňské, které stojí víc než je rozpočet většiny středoafrických zemí, ale i brutální zvířata typu Vinnieho Jonese. A každý pořádný padouch – nejen britský – potřebuje udělat dojem. A k tomu nejlépe poslouží pořádná kára. Značka Jaguar rozhodně nic nezkazí.

Upřímný trailer týdne
Nový RoboCop se v kinech objeví už sakra brzy, ale upřímný trailer na něj nejspíš dorazí až někdy v budoucnu. Teď se podíváme na originál Paula Verhoevena. Kultovní akčňák z osmdesátých let plný skvělých hlášek, extrémního násilí, temné atmosféry a vůbec všeho, co jsme měli na osmdesátkových akčňácích rádi. A evidentně nejen my. Parta z Honest Trailers se ve svých upoutávkách obvykle filmařům vysmívá, tentokrát k tomu ale přistoupili malinko jinak.

Mapa týdne
V trilogii Pán prstenů urazili Frodo Pytlík, jeho kámoš Sam a vlastně i všichni ostatní hrdinové celkem solidní štreku. Přešli hory, dostali se hluboko pod zem, prošli temnými lesy i nekonečnými pláněmi. Ale fakt je ten, že orientovat se v tom kde zrovna jsou, kam míří a co je tam asi čeká, není zrovna žádná sranda. Od teď v tom už ale budete mít pořádek.

Trailer týdne
Jonah Hill bude bojovat o svého druhého Oscara, což by před pár lety nejspíš nehádali ani jeho rodiče a nejbližší přátelé, a přitom si stále drží pozici jedné z nejvýraznějších komediálních hvězd současnosti. Před nedávnem moderoval Saturday Night Live a došlo i na trailer na romantické drama Her od Spika Jonze. Pochopitelně poněkud upravený. V minulém výplachu jste viděli, jak se po zásahu šikovného střihače Joaquin Phoenix zamiloval do Philipa Seymoura Hoffmana. Tentokrát se Jonah Hill zamiluje do Jonaha Hilla. Který nevypadá jako Jonah Hill.

Auto týdne
Nemám rád řízení, nemám rád auta a nechci auto. Spíš bych byl ochotný koukat se na čtyřhodinový záznam debaty o kvalitě ovesných vloček než na závody formulí nebo něco podobného, ale přeci jenom i já mám jednu značku, které celkem držím palce a jejíž nové i dnes již klasické modely považuji za absolutní špičku. Ford je v motoristickém světě pojem. A ve filmovém vlastně taky.

Remake týdne
Kultovní akčňák ze sedmdesátých let Válečníci, jímž o sobě dal světu vědět Walter Hill, je i po letech sakra povedená a hodně mrazivá podívaná. Cesta jednoho gangu přes celý New York, v němž snad není nikdo, kdo by je nechtěl zabít, dokáže strhnout a za mořem se stala klasikou. O novou verzi se dlouhou dobu pokoušel Tony Scott, chtěl ji zasadit do Los Angeles a dokonce měl vyjednáno, že na filmu budou pracovat samotní členové tamních gangů. Situace se samozřejmě po jeho smrti změnila, ale nová verze by nakonec i bez Scotta možná nemusela být úplně blbý nápad.

Srágora týdne
Batman a Robin už v tomhle Výplachu jednou byli. Ovšem film, který málem zničil filmovou kariéru Bruce Wayna, Joela Schumachera i dalších lidí, si zaslouží být čas od času připomenut. Nebylo by správné zapomenout, co jsme si u něj museli protrpět. Video, ve kterém se během několika minut dozvíte, co všechno v tomhle braku nedává smysl a je úplně špatně, si můžete pustit tady.

Duel týdne
V minulém Výplachu jste měli vybrat nový žánr pro Quentina Tarantina. Padaly sakra zajímavé návrhy od celkem normálních filmů až po sci-fi kombinované s fantasy a narvané upíry. V diskusi si můžete přečíst další nápady.

Dnes se podíváme na Riddicka. Vin Diesel tvrdí, že o tuhle postavu je u studia pořád zájem, takže se možná brzy dočkáme čtyřky. Nás by zajímalo, jestli by se vám víc líbila komorní jako jednička a trojka, nebo v podobě velkolepé sci-fi jako druhý díl. Takže do předmětu napište Komorní nebo Epická a v textu se rozepište.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace