Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock hledá teroristy


ikona
Mr. Hlad
Benedict Cumberbatch si to rozdá s partou žoldáků při transportu nebezpečného vězně 

O Benedicta Cumberbatche je zájem. Ještě před třemi roky ho skoro nikdo neznal, teď se jeho jméno objevuje v titulcích Hobita, zahrál si v druhém Star Treku a televizní Sherlock se pro spoustu diváků stal televizní událostí posledních měsíců. Krom toho se motá i v horkém adeptovi na Oscary 12 let v řetězech a jeho jméno padlo i v souvislosti s Hvězdnými válkami. Takhle se dělá kariéra! Teď si k tomu všemu přibral i ambiciózní thriller Blood Mountain.

Ten bude vyprávět o partě žoldáků, kteří mají za úkol přivést před soud nebezpečného teroristu. Najít ho není problém, ovšem při akci všichni až na jednoho zemřou. Uprostřed divočiny tedy zůstává jeden drsňák se smrtelně nebezpečným vězněm, na jehož hlavu je vypsaná pořádná odměna. A touží po ní pochopitelně i konkurence. Přežít mohou jedině společně, ale je jasné, že tohle spojenectví bude hodně křehké a je jen otázka času, kdy půjdou jeden druhému po krku. Natáčení by mělo začít už letos v dubnu a režie se ujme Sergei Bodrov, jenž byl dvakrát nominovaný na Oscara, natočil solidní historické drama Mongol – Čingischán a brzy od něj uvidíme fantasy Seventh Son.

--- 

Vytáhni v hospodě: Cumberbatch umí perfektně napodobovat Alana Rickmana.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace