Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kapitán Amerika 3 má zelenou


ikona
KarelR
captain america 3captain america: the winter soldier
Kdo se ho ujme? 

Třikrát hurá. Druhý Thor a třetí Iron Man ovládli kina pár měsíců zpátky, o dalších dílech Marvel ale doteď mlčí. U muže hvězd a pruhů, jenž se porve s legendárním Zimním vojákem až 3. dubna, je však situace jiná - už teď se začíná aktivně plánovat další díl.

Nejspíš za to můžou spokojené reakce z testovacích projekcí, nezkušení bratři Russovi každopádně Marvel potěšili. A to natolik, že jim byla obratem nabídnuta režie Kapitána Ameriky 3. Steve Rogers tak po nadcházející sólovce absolvuje druhé Avengers (u nás 30. dubna 2015) a po nich by si teoreticky mohl dát jen dvouletou pauzu. Marvel má totiž dávno rezervované premiérové datum 5. května 2017, které by mu sedělo jako ulité.

 

Tři roky by byly na přípravy dalšího Kapitána tak akorát. Russovi se nicméně hned po dokončení dvojky vrhnou na vymýšlení zápletky pro pokračování, které by mělo dále upevňovat Kapovu klíčovou pozici v moderní Americe. Možných směrů je samozřejmě spousta. A protože vnazení na mocného Thanose probíhá spíš u Thora a Strážců galaxie, mají Russové volné pole působnosti k náběhu do Civil War nebo jiné comicsové série, kterou bude chtít Marvel určitě jednou zrealizovat. Kam byste se s modrým správňákem nejraději vydali vy?

---

Vytáhni v hospodě: Takhle Tom Hiddleston předehrával vy-víte-kterou scénu z Thora 2.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace