Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Joe Carnahan je v rejži


ikona
KarelR
chris pinejoe carnahanstretch
Jeho novinka Stretch přišla o distributora. 

Pokud také považujete A-Team za nahláškovanou akční skoro-klasiku (létající tank stále čeká na překonání) a sedl vám neesonovský survival Mezi vlky, připravte se na špatné zprávy. Stretch, nejnovější film Joea Carnahana se dostal do distribučních potíží. A to dost nezvyklých. Universal se totiž dva měsíce před premiérou náhle rozhodl, že ho nepošle do kin.

 

Carnahan sice zběsilou noc, během níž se musí šofér Patrick Wilson potýkat s výstředním milionářem Chrisem Pinem, pořídil za mrzkých 5 milionů dolarů. Studio ale za pět minut dvanáct došlo k rozhodnutí, že nechce vrážet tradičních 20 - 40 milionů do marketingu, a tak (nějakým zázrakem) upustilo od jeho distribuce. Carnahan přes to všechno neztrácí optimismus a všechny ujistil, že natočil zábavnou, dojemnou a vůbec jedinečnou pecku (proč si ji nevyhypeovat, že), kterou rozhodně dotlačí do kin ještě letos.

 

Je dost smutné, že tuhle podpásovku schytal očividně srdcový projekt. V Carnahanově režii by nás totiž nemusel čekat další Cosmopolis, tak doufejme, že Stretch brzy adoptuje někdo jiný. A že se o moc neposune ani česká premiéra, která je sice stále naplánována na 3. dubna, ale dost možná se právě řeší její zrušení.

---

Vytáhni v hospodě: Na blůčku Mezi vlky se údajně nachází vystřižené alternativní finále (kdo film viděl, určitě tuší, co v něm je). Osobně mám ale pocit, že Carnahan učinil ohledně konce správné rozhodnutí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace