Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zemeckis míří k nebi


ikona
Mr. Hlad
Režisér Forresta Gumpa a Joseph Gordon-Levitt chystají kaskadérskou frajeřinu 

Robert Zemeckis, autor Návratů do budoucnosti, Forresta Gumpa nebo Trosečníka se definitivně vykašlal na své pokusy prorazit s hnusnými animáky a vrátil se k hranému filmu. A to je dobře. Držitel Oscara a jeden z nejinovativnějších filmařů vůbec strávil u Polárního expresu, Beowulfa a Vánoční koledy dvanáct let a my jsme rádi, že je s tím konec. Jeho předloňský Let byl totiž hodně fajn a i chystaná novinka To Reach the Clouds také nevypadá vůbec marně. I když nepůjde o úplně originální dílo.

 

Zemeckis se totiž chystá natočit příběh chlapíka jménem Phillipe Petit. Tenhle provazochodec přešel v roce 1974 na laně mezi věžemi Světového obchodního centra, prošel se i nad Niagarskými vodopády a před šesti lety o něm vznikl oscarový dokument Muž na laně. Se Zemeckisem si ale klidně dáme druhé kolo, zvlášť, když by u šílených kaskadérských kousků bude nejspíš i nezklamávající Joseph Gordon-Levitt a vizuálně by mělo jít o podívanou srovnatelnou s gravitací. Počítá se, že film bude ve 3D a nejspíš k lístkům nafasujeme i pytlíky na zvracení.

--- 

Vytáhni v hospodě: Režisér Muže na laně James Marsh momentálně chystá drama Theory of Everything o životě Stephena Hawkinga

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace