Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Assassin´s Creed?


ikona
Mr. Hlad
assassins creed
Michael Fassbender shání režiséra pro adaptaci herní pecky 

Herní série Assassin's Creed je pecka a kdo tvrdí, že ne, ten riskuje, že mu KarelR dá ban. Pomlouvat můžete jen trojku. Historické dobrodružství, které se odehrává v době křižáckých výprav, v renesanční Itálii, během revoluce v Americe nebo v Karibiku za vlády pirátů, je strhující, má skvělý příběh a dobře se prodává. Před nějakou dobou tedy zlákala Michaela Fassbendera, jenž se rozhodl zahrát si ve filmové adaptaci hlavní roli a ještě se ujmout role producenta. Premiéra by měla být v srpnu 2015, což je sice za rok a půl, ale okolo filmu se v poslední době nic moc zajímavého nedělo.

 

Až doteď. Scott Frank, autor Minority Report a Wolverinea, piluje scénář a zdá se, že už se objevil i potenciální režisér. Tím by údajně mohl být Daniel Espinosa, tvůrce solidního Nepřítele pod ochranou a chystané detektivky ze stalinského Sovětského svazu Dítě 44. Sám přiznal, že hru nezná a že ani není zrovna velký pařan, ale to by snad nijak zvlášť vadit nemuselo. Akci evidentně umí a na to, aby pochopil, v čem je síla série, jejíž filmová verze se bude odehrávat v Izraeli, mu stačí jedno odpoledne s ovladačem v ruce. Radši dobrý režisér, který není pařan, než nadšený fanda, co neumí točit. Uvidíme, jak to s Espinosou dopadne, oficiálně ještě nic jistého nemá.

--- 

Vytáhni v hospodě: Trailer na čtvrtý díl z prostředí pirátů zatraceně trhá koule.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace