Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tarantino zrušil svůj příští film


ikona
KarelR
quentin tarantinothe mighty eight
Kdo za to může? 

Příštím filmem Quentina Tarantina měl být western The Hateful Eight. Kolem ansámblovky z divokého západu kroužili Bruce Dern, Tim Roth a Michael Madsen, Quentin se teď ale rozhodl celý projekt zrušit s tím, že se k němu možná vrátí někdy v budoucnu. Proč? Čerstvě napsaný scénář, který osobně rozdal jen šesti lidem, se rychle rozutekl po celém Hollywoodu.

 

Tarantino sice zdůrazňuje, že mu nevadí, když jeho scénáře nakonec skončí na internetu a jsou důkladně rozebírány. Naopak mu tolik pozornosti velice lichotí. The Hateful Eight ale chtěl natáčet až za rok v zimě a teprve začínal dávat dohromady obsazení, do kterého chtěl nalákat předem vybranou hrstku herců. Po úniku scénáře (údajně ze strany Derna nebo Madsena) se však na jeho agenta sesypala horda hollywoodských kravaťáků, kteří do filmu chtěli mermomocí protlačit svoje klienty. A tenhle nátlak nedopadl dobře.

 

Hození první verze The Hateful Eight do spárů Hollywoodu považuje Quentin za zradu, po které tedy mění svoje plány. Western vydá jako román a začne raději psát další scénář, ve kterém prý hodlá přichystat jinou výraznou roli pro Bruce Derna (letošní adept na Oscara za Nebrasku). Nápadů má podle svých slov dost, tak doufejme, že příště zůstanou mezi vyvolenými dost dlouho na to, aby se mohly vydat na stříbrné plátno. Zrušení The Hateful Eight každopádně docela zamrzí (ehm), hvězdná kovbojská týmovka v Tarantinově režii totiž zněla jako rajská hudba.

---

Vytáhni v hospodě: Jedna z prvních Quentinových rolí? Elvis Presley!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace