Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2013 v kostce - 2. část


ikona
Cival
mz nejrok v kostcetéma
Herečky, coolervoucí scény, WTF momenty, soundtracky, hlášky, plakáty a další pecky z loňského filmového roku 

Druhá část rekapitulace filmového roku 2013 je tady. Vyhlašujeme nejlepší herečku či nejlepší soundtrack, ale i lehce méně seriózní kategorie. Je toho dost, tak se vrhněte do čtení a dejte nám vědět, kdo by vyhrál u vás.  

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST

Redakční tip - Muchlovačka v chodbě v Don Jon

Prsatá sexbomba musí vědět, jak chlapa správně navnadit. A Scarlett to v tomhle filmu ví dokonale, což nikdy nepředvede líp než v usurpátorské muchlovačce před svými dveřmi. Co všechny byste jí slíbili, aby vás pustila dovnitř? Já o tom radši ani nechci začít přemýšlet…

  

Osobní tip Civala: Rosario Dawson plní sen v Transu – Originální příběhový prvek a zároveň vrcholně rajcovní reflexe traumat i fantazií Jamese McAvoye je v podání přičmoudlé divoženky Rosario prostě nezapomenutelné. A hladce oholené. 

Osobní tip Imfa: Bazén ve Spring Breakers - Spring Breakers jsme nějak okázale stihli při jeho kinopremiéře ignorovat. Je to s podivem, protože jeho plakátová kampaň byla jednou z nejvýraznějších. Jména Harmony Korine ale měli někteří z členů redakce natolik plné zuby, že se nenechali svést ani hustým Francem, ani obnaženými hvězdičkami od Disneyho. Napraveno po několika měsících a rovnou s nominací do jedné z nejsledovanějších kategorií. Přiznám se, že bazénová scéna, ve které se všechny ty mladice rozparádí, vás úplně v klidu nenechá. Rozhodně jsem Francovi záviděl víc, než když před rokem úpěl s rukou zaseknutou ve skále. Spring Breakers jsou Disney na tripu a překvapivě stravitelný až popový Korine. Nevyhýbejte se mu. 

Osobní tip KarlaR: Úvod Konzultanta - Jen málo hollywoodských filmů se věnuje ženskému orálnímu potěšení. O to víc šokující je rajcovní otvírák Konzultanta, ve kterém Michael Fassbender předvádí svoje jazykové schopnosti na roztoužené Penélope Cruz. Má to samozřejmě reprezentovat totální lásku. No dobře, tak nebo tak je to díky maximálně oddané Penélope strašně sexy.  

Osobní tip Mr. Hlada: Emma Watson a její taneček v Bling Ring - Emma Watson se pokouší vymanit ze světa Harryho Pottera a jde jí to docela dobře. V Bling Ring: Jako VIPky hraje sice totální krávu, kterou by člověk nejradši přetáhl lopatou po hlavě, ale její vymaštěná hrdinka moc dobře ví, kde jsou její přednosti. A z jejího tanečku, při němž se nebojí roztomile zapojit i jazyk, už se stal internetový fenomén. Právem.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace