Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Marvel verbuje záporáky

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Nepise se Thomas Kretchmann ....Thomas Kretschmann ;-) :-)
283363
Nepise se Thomas Kretchmann ....Thomas Kretschmann ;-) :-)
0 0
reagovat
"což by sedělo vzhledem k tomu, že Ant-Man má být být víc špionážní film a politický thriller než klasická comicsovka"

To isté hovoril Marvel aj o IM3 a ako to dopadlo :(
283362
"což by sedělo vzhledem k tomu, že Ant-Man má být být víc špionážní film a politický thriller než klasická comicsovka" To isté hovoril Marvel aj o IM3 a ako to dopadlo *:(*
0 0
reagovat
Mě už ty komixárny taky lezou krkem, ale když potřebuju vypnout, tak je to jistota, že si odpočinu a přivítám každé ozvláštnění žánru - jako byl Nolan, Shane Black s IM3 (který mě neskutečně bavil a baví doteď, zvlášť když vidím, jak jsou nerdi pořád zrudlí vzteky :D ) a snad i teď můj oblíbený Edgar Wright.
Doufám, že se Ant-Man povede, je to jediný komix (spolu s Batman vs. Superman - to kvůli dětství :) ), na který se těším.
283237
Mě už ty komixárny taky lezou krkem, ale když potřebuju vypnout, tak je to jistota, že si odpočinu a přivítám každé ozvláštnění žánru - jako byl Nolan, Shane Black s IM3 (který mě neskutečně bavil a baví doteď, zvlášť když vidím, jak jsou nerdi pořád zrudlí vzteky :D ) a snad i teď můj oblíbený Edgar Wright. Doufám, že se Ant-Man povede, je to jediný komix (spolu s Batman vs. Superman - to kvůli dětství :) ), na který se těším.
0 0
reagovat

LukyBuky

Někomu to nesedlo, někomu ano.
Mě "uměle vytvořený" Mandarin skvěle zapadl do konceptu komiksového filmu 21. století. 100x lepší než nějaký kýčovitý čaroděj. Pravda, skutečný Mandarin tam neměl dost prostoru na to, aby si k němu divák vytvořil nějaký lepší vztah, nebo aby poslední slova "I am the Mandarin!" diváka zasáhla plnou silou. Přesto se mi tento odvážný koncept líbil a docenil jsem ho.
283118
Někomu to nesedlo, někomu ano. Mě "uměle vytvořený" Mandarin skvěle zapadl do konceptu komiksového filmu 21. století. 100x lepší než nějaký kýčovitý čaroděj. Pravda, skutečný Mandarin tam neměl dost prostoru na to, aby si k němu divák vytvořil nějaký lepší vztah, nebo aby poslední slova "I am the Mandarin!" diváka zasáhla plnou silou. Přesto se mi tento odvážný koncept líbil a docenil jsem ho.
LukyBuky
0 0
reagovat
Nevim, co na tom filmu bylo vtipnýho. Nějak se mi nechce smát promarněným příležitostem. Detektivka ani omylem. Ano, občas se superoblek rozsypal.
283091
Nevim, co na tom filmu bylo vtipnýho. Nějak se mi nechce smát promarněným příležitostem. Detektivka ani omylem. Ano, občas se superoblek rozsypal.
0 0
reagovat
Komixové adaptace holt majú tu správnu recepturu na úspech. Na jednej strane má meno hrdinu ktorý už má nejakú tu históriu, takže ho nie je nutné moc predstavovat. A na druhej si može dovolit pomerne rozmáchlu akciu ktorá priláka ľudí hladajúcich nejaké tie cool a epic blockbustery.
Inak u Marvelu by som ešte spomenul mne sympatický tah ked v Iron Manovy 3 si Black s komixovým kánonom trochu vytrel prdel a z filmu ktory sa vydával za "štandartný" komix spravil akúsi vtipnú detektívku po vzoru kiss kiss bang bang, kde občas preletí nejaký ten superoblek. Pekná ukážka toho že so právnym prístupom sa dajú komixy predat (skoro) každému publiku.
283089
Komixové adaptace holt majú tu správnu recepturu na úspech. Na jednej strane má meno hrdinu ktorý už má nejakú tu históriu, takže ho nie je nutné moc predstavovat. A na druhej si može dovolit pomerne rozmáchlu akciu ktorá priláka ľudí hladajúcich nejaké tie cool a epic blockbustery. Inak u Marvelu by som ešte spomenul mne sympatický tah ked v Iron Manovy 3 si Black s komixovým kánonom trochu vytrel prdel a z filmu ktory sa vydával za "štandartný" komix spravil akúsi vtipnú detektívku po vzoru kiss kiss bang bang, kde občas preletí nejaký ten superoblek. Pekná ukážka toho že so právnym prístupom sa dajú komixy predat (skoro) každému publiku.
0 0
reagovat

Uhu

Hmmm, nejspíš nebudeš jediný, ale moc vás nebude :-)
Já se těším na každý film i každou novinku, kterou se dozvím. Poslední dobou je to pro mě jediná jistota "popcornové" zábavy. A jak řekl jeden můj kamarád - Marvelovské filmy jsou mým oblíbeným seriálem :)


283087
Hmmm, nejspíš nebudeš jediný, ale moc vás nebude :-) Já se těším na každý film i každou novinku, kterou se dozvím. Poslední dobou je to pro mě jediná jistota "popcornové" zábavy. A jak řekl jeden můj kamarád - Marvelovské filmy jsou mým oblíbeným seriálem *:)*
Uhu
0 0
reagovat
Jsem vážně jedinej komu už ty komiksový telenovely lezou na nervy ? Je to POŘÁD dokola to SAMÝ !
283082
Jsem vážně jedinej komu už ty komiksový telenovely lezou na nervy ? Je to POŘÁD dokola to SAMÝ !
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se