Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Avatar: V nové trilogii budou i děti


ikona
KarelR
avatar 2avatar 3avatar 4james cameron
Jake a Neytiri ponesou pářící následky. 

Sam Worthington a Zoe Saldana se právě upsali dalším třem dílům Avatara. V jádru to není vůbec překvapivá zpráva, nadcházející modrá trilogie tím ale oficiálně získává celé tři herce. Prvním přírůstkem do obsazení byl totiž pár měsíců zpátky Stephen Lang, který si nějakým zázrakem opět zahraje plukovníka Quaritche.

 

Jinak jsme se příliš nových informací nedozvěděli. James Cameron začne v říjnu točit všechny tři sequely najednou na Novém Zélandě, v kinech je pak uvidíme kolem Vánoc 2016, 2017 a 2018. Velmi pravděpodobně se v nich objeví i Sigourney Weaver, minimálně ve dvojce se podíváme do hlubin pandorských oceánů a rodinný feeling dodají celé sáze potomci Jakea a Neytiri, kteří snad nevyskáčou na plátno rovnou jako teenageři. Jak byste si jejich zapojení do děje představovali vy?

---

Vytáhni v hospodě: Avatar v kinech vydělal 2,8 miliardy dolarů, na domácích nosičích ale přidal dalších 345 milionů. Velká trojková hranice tedy nakonec přeci jen padla.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace