Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž s Vlkem z Wall Street


ikona
KarelR
soutěž
Zajděte si na tříhodinový makléřský opus den před premiérou a ještě zadarmo. 

Leonardo DiCaprio včera získal za svůj výkon ve Vlkovi z Wall Street Zlatý glóbus. Jeho pátá spolupráce s Martinem Scorsesem, v níž ztvárnil nechvalně známého makléře Jordana Belforta, se přitom chlubí nejen luxusními ohlasy (první vlna diváků z ní udělala 14. nejlepší film na ČSFD), ale především nadšenou recenzí od Civala, která, jak všichni víme, vydá za stovku kamarádských doporučení.

 

Vlka byste si zkrátka neměli nechat ujít a v Bontonfilmu budou moc rádi, když se do kina opravdu vydáte. Tak moc, že 10 z vás filmem obšťastní zadarmo, a to přímo na zítřejší premiéře. Koná se v pražském kině Lucerna od 18:45 a 2 lístky na ni získá pět šťastlivců, kteří nám zašlou správnou odpověď na otázku "Jaký film spolu Leonardo DiCaprio a Martin Scorsese natočil před Vlkem z Wall Street?" Název jejich čtvrté spolupráce posílejte na mail souteze@moviezone.cz, a to do zítřejšího poledne. Vylosované výherce budeme obratem kontaktovat.

Hodně štěstí!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace