Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #227 o Simpsonových a Vetřelci


ikona
KarelR
víkendový výplach
Kolik stojí Simpsonovi z Lega? Jak vypadá nová vetřelčí hra? A jde to s filmovými plakáty z kopce? 

Vítejte, závisláci. Jdeme na to.

Škody týdne
V minulém výplachu jste se mohli dozvědět, jakou škodu utrpěl mrakodrap Nakatomi ze Smrtonosné pasti. Tenhle týden se pozornost přesouvá ke Griswoldovým, kteří během hodiny a půl taky zvládli nadělat slušnou paseku.

 

Kraťas týdne
Krátké filmy vám možná nic neříkají, tenhle má ale jen dvě minuty, takže nemáte moc výmluv se na něj nepodívat. A zrovna tady určitě času litovat nebudete, jelikož jde o děsivě pravdivý pohled na dnešní společnost, která by si často zasloužila nacpat chytré telefony někam, kam slunce nesvítí.

Simpsonovi týdne
Slavná rodinka ze Springfieldu se konečně dočkala Lego podoby. Z kostiček si budete moct postavit rovnou celý její barák, na kterém se Dánové vážně vyřádili. Který pravověrný fanda by těch 200 dolarů neobětoval?

 

Simpsonovi týdne podruhé
A do Springfieldu tenhle týden zavítáme ještě jednou. V minulých měsících se otvíráky věnovaly Pánovi prstenů nebo třeba Guillermu del Torovi, ten nejnovější skládá poctu Hayao Miyazakimu. A je stejně povedený jako ty předchozí.

 

Vetřelec týdne
Nedávná vetřelčí hra byla docela průšvih, brzy se ale možná dočkáme vítaného reparátu. Akční guláš Aliens: Colonial Marines totiž bude následovat survival napínák Alien: Isolation, ve kterém se budete bát v kůži Amandy Ripleyové, dcery věhlasné hrdinky vetřelčí série. A v prvním teaseru to vůbec nevypadá zle.

F**kování týdne
rekordnímu počtu f**ků ve Vlkovi z Wall Street jsme se věnovali už minulý týden. Teď tu ale máme důkaz místo slibů - video, které všech 522 ostrých slůvek zachycuje na ploše čtyř minutovém sestřihu. Enjoy!

 

Reklama týdne
Působivých reklam je na internetu spousta, teď k nim ale jedna přibyla. Měla by vás donutit k pomalejší jízdě a nutno říct, že si příště asi dvakrát rozmyslíte na to šlápnout před křižovatkou.

Plakáty týdne
Všichni jste si určitě všimli, že jsou filmové plakáty čím dál tím ohyzdnější. Originální koncepty ubíjí photoshopové hrůznosti, důkladněji ale tenhle fenomén ještě nikdy nezmapoval. A než tak někdo učiní, tady je video, které pro něj bude velice dobrým výchozím bodem.

 

Maminky týdne
Olympiáda a emoce je osvědčená kombinace. A nejnovější reklama společnost Procter & Gable to dobře ví, pročež se snaží tenhle koncept vyždímat přes na maximum. Maminky, připravte si kapesníky!

 

Duel týdne
V minulém výplachu se vás Mr. Hlad ptal na to, jaký film jste v kinech loni prošvihli a zpětně vás to nejvíc mrzí. Nejvíc se naříkalo nad vynecháním Gravitace a Nevědomí, na zbytek odpovědí se můžete podívat v diskuzi.

U kin každopádně zůstaneme i tenhle víkend. Schválně se v diskuzi svěřte, kolikrát jsme minulý rok byli v kině. Za sebe házím do placu číslo 48, už teď mám ale pocit, že ho mnozí z vás snadno roztrhají na kusy.

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (105)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace