Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2013 v kostce - 1. část


ikona
KarelR
mz nejrok v kostcetéma
Herci, bitky, bizarnosti, postavy, scény, události i nejvtipnější momenty z loňského roku na jednom místě 

Nejlepší filmy jsme vyhlásili, nejlepší trailery taky, podívali jsme se i na věci, které v loňském roce v kinech malinko zasmrádly, ale pořád to není všechno. I letos vyhlašujeme Rok v kostce, takže i tentokrát tu pro vás máme pár více či méně seriózních pochval a i letos došlo jak na redakční favority, tak i na soukromé tipy.

Redakční tip – „Znásilnění Hermiony“

 

Apokalypsa v Hollywoodu neměla moc pevný příběh, proto neutkví v hlavě jako celek. Některé momenty šly přes čáru, jiné byly plonkové, ale i pár skvostných pasáží se našlo. Asi nejblíž genialitě každopádně byla rozjívená parta okolo Setha Rogena v parádní dialogové sérii, kdy Emma Watson pojme podezření, že se na ní chystá skupinové znásilnění. Tohle „nedorozumění“ dokonale využívá sehranosti celé té nezvedené partičky komiků. A rozhodně rozesměje i opakovaně.

 

Osobní tip Civala: Skoro-kuřba v Millerových na tripu - Tenhle road-trip hodně potěšil a oprsklá scéna, ve které si obtloustlý Luis Guzmán žádá trochu orálního potěšení, je jednou z nejpovedenějších v jeho rámci. Gradovaně baví.

Osobní tip imfa: Cool Jamie Foxx - Kdykoliv se Jamie Foxx v Útoku na Bílý dům chová víc jako Django a míň jako Barrack Obama. Berte to klidně jako znevažování prezidentského majestátu, ale pro mě je to jen další důkaz, že Roland Emmerich se natáčením filmů baví. A stihne při tom bavit i mě. Příliš mnoho tvůrců loni pobavilo jen samo sebe, zatímco ostatní nevěřícně zírali (vrcholem budiž bizarní mozaika Mládeži nepřístupno), ale na Rolanda byl spoleh.

Osobní tip KarlaR: Finále Apokalypsy v Hollywoodu - Nacpat dvouhodinový film překvapivými camey není sranda. O hodně účastnících Apokalypsy v Hollywoodu se vědělo dlouho dopředu, nikdo ale netušil, že si Rogen a spol. vážně šetří to nejlepší nakonec. Taky jste si mysleli, že si bude Jay Baruchel přát Megan Fox? Já netipoval nic jiného a chlápci v bílých kvádrech mě rozsekali o to víc. Tomu říkám párty!

Osobní tip Mr. Hlada: Odhalení Mandarina - Je pravda, že fanoušci comicsového Iron Mana tohle možná úplně nezkousli, ale to je konec koneců jejich problém. Iron Manův dvorní záporák by v podobě, v jaké existuje na papíře, ve filmu moc fungovat nemohl a Shane Black z toho vybruslil skvěle. Navíc se mu povedlo utajit existenci Trevora Slatteryho víceméně až do premiéry, takže v kině to byl opravdu šok. Kingsley si roli užil, ať už hrál teroristu nebo ožralého zkrachovalého herce, a jeho moment prozrazení mě donutil chvíli na plátno koukat s otevřenou pusou a přemýšlet, jestli se fakt děje to, co si myslím, že se děje. No a pak jsem se jen chechtal jak idiot. Tohle chtělo koule, ale povedlo se to.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (21)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace