Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude v novém Bodu zlomu?


ikona
Mr. Hlad
gerard butler
Koho bychom mohli vidět v hlavní roli nové verze akční klasiky?  

Trvalo to, ale zdá se, že Gerard Butler pochopil, co po něm fanoušci chtějí. Jeho role v romantických filmech vypadaly vedle toho, co prováděl ve Třístovce, trošku srandovně a i když si díky tomu pár hitů na konto připsal, přeci jen ho pro blbnutí vedle Katherine Heigl byla docela škoda. Naštěstí se vrátil do akce díky solidnímu Pádu Bílého domu, plánuje sequel z Londýna, fantasy z prostředí starověkého Egypta Gods of Egypt a mluví se o něm i v souvislosti s adaptací hry Kane & Lynch. Teď má další zajímavé želízko v ohni.

Podle všeho ho totiž uvidíme v nové verzi akční klasiky Bod zlomu. Před lety surfující agent FBI Keanu Reeves naháněl bankovní lupiče pod vedením Patricka Swayzeho, režisér Ericson Core pro nás ale chystá mladého strážce zákona s minulostí extrémního sportovce, jenž se pokouší vetřít do gangu milovníků adrenalinu, kteří provádí nejrůznější blbiny po celém světě a financují to tak, že kradou. Butler by si měl zahrát roli, kterou měl v původní verzi Swayze, na mladého strážce zákona si asi ještě chvilku počkáme. Každopádně vidět Butlera blbnout s padákem, na surfu a při dalších veselých sportovních aktivitách s vysokým procentem úmrtnosti by vůbec nemuselo být špatné.

---

Vytáhni v hospodě: Keanu Reeves před nedávnem prohlásil, že s jeho účastí v novém Bodu zlomu počítat nemáme. Uvidíme, jestli si to nerozmyslí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace