Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spielberg zničí říši Aztéků


ikona
Mr. Hlad
javier bardemsteven spielberg
Steven Spielberg, Javier Bardem a scenárista Schindlerova seznamu chystají výlet do Střední Ameriky 

Steven Spielberg naposledy natočil životopisného Lincolna, který nás nijak zvlášť neuzemnil, ale Spielberg je zkrátka Spielberg a člověk mu vždycky dá další šanci. Jeho nový projekt navíc vypadá o poznání zajímavěji. Tvůrce Jurského parku, Čelistí, Zachraňte vojína Ryana nebo Minority Report se totiž momentálně motá okolo filmu Montezuma. Jeho scénář píše autor Schindlerova seznamu a Amerického gangstera Steve Zaillian a vychází z padesát let starých materiálů autora Spartaca a Motýlka Daltona Trumba. To už jsou celkem zajímavá jména.

Název naznačuje celkem jasně, o čem by Montezuma měl být. Můžeme se těšit na velkolepé drama o vztahu aztéckého vládce a španělského objevitele a dobyvatele Hernana Cortese, jenž stál u zániku říše. Historických filmů zaměřujících se na tohle období zrovna moc není, takže bychom si to docela nechali líbit. O roli Cortese má navíc velký zájem Javier Bardem, což zní taky dobře. Uvidíme, jak se k tomu všemu postaví studio Dreamworks a kdy se kamery rozjedou. Právě teď nemá Spielberg na starost žádný film, takže by to s trochou štěstí mohlo být i docela brzy.

--- 

Vytáhni v hospodě: Na Jurském parku vydělal Spielberg čtvrt miliardy dolarů. Za Schindlerův seznam si odmítl nechat zaplatit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace