Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile 7: Jak to bude s Paulem Walkerem?


ikona
KarelR
fast & furiouspaul walkerrychle a zbesile
Jak Universal vyřešil delikátní situaci? 

Listopadová smrt Paula Walkera zarmoutila spoustu lidí, způsobila ale i jeden vlastně dost malicherný problém. Natáčení Rychle a zběsile 7 bylo zhruba v polovině a studio Universal muselo začít řešit, jak Walkerův skon vyřešit na filmovém plátně. Produkce se okamžitě zastavila a následoval odsun premiéry o 9 měsíců (na 10. května 2015), doteď ale nebylo jasné, jak přesně se film upraví.

 

Zákulisní spekulace zmiňovaly Walkerovu případnou filmovou smrt nebo dotočení zásadních scén s jeho mladším bratrem (dostal by Paulův digitální obličej), nakonec to ale vypadá, že se půjde tou nejšetrnější možnou cestou. Režisér James Wan, scenárista Chris Morgan a studiový dohled Jeffrey Kirschenbaum prý přišli na způsob, jak z natočeného materiálu sestříhat Walkerův důstojný odchod, aby mohla sága pokračovat bez něj. Zatím není jasné, jestli spolu s ním zmizí z plátna i Jordana Brewster a jak rozdělení ústřední party projde nastavenou filozofií, že má rodina držet při sobě. Wan má ale spoustu času na to, aby dotočil nové scény a nějak tyhle problémy vyřešil. Snad se mu to povede, fandovská bouře je totiž to poslední, po čem Universal touží...

---

Vytáhni v hospodě: Walker se objevil v pěti dílech Rychle a zběsile, tedy ve stejném počtu jako Vin Diesel. Kdybychom ale nepočítali Dieselovo cameo na konci trojky, je zesnulý Kaliforňan největším tahounem série.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace