Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pitt a Cruise opět spolu?


ikona
Mr. Hlad
brad pitttom cruise
Dvě nestárnoucí herecké hvězdy možná vyzvou na souboj italskou automobilku 

Tom Cruise i Brad Pitt jsou posledních minimálně dvacet let herecké stálice. Ještě na začátku devadesátých let si je člověk mohl splést s celým zástupem hollywoodských hezounků, ale brzy se ukázalo, že tihle dva nejen že mají sakra velký talent, ale i dobrý čích na role. Společně se objevili v osobitém Interview s upírem, které brzy oslaví už dvacet let, ale jak se zdá, mohli by se před kamerou sejít ještě jednou. Tentokrát u toho ale nebudou pít lidskou krev.

Tu by totiž měli vyměnit za benzín a motorový olej. Tom Cruise, jenž s režisérem Josephem Kosinskim, autorem Nevědomí a nového Trona, chystá závodnické drama Go Like Hell o tom, jak si to v šedesátých letech na světových okruzích rozdávala auta z dílen Fordu a Ferrari. Cruise si zahraje konstruktéra od Fordu Carrolla Shelbyho, a rád by do jedné z rolí zlákal právě Pitta. Dalšími hrdiny by měli být manažer Lee Iaccoca a Henry Ford II, takže se dá čekat, že by si zahrál jednoho z nich. Chtěli byste tyhle dvě hvězdy vidět zase pohromadě?

---

Vytáhni v hospodě: Do Interview s upírem byl původně obsazen River Phoenix, ale zemřel před natáčením a nahradil ho Christian Slater. Ten celý svůj čtvrtmilionový honorář věnoval na dvě Phoenixovy nejoblíbenější nadace.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace