Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy uvidíme Rychle a zběsile 7?


ikona
KarelR
fast & furiousrychle a zbesile
Universal oznámil oficiální přesun premiéry. 

Paul Walker zemřel v polovině natáčení Rychle a zběsile 7 a doteď není úplně jasné, jak přesně studio se vzniklou situací naloží. Natáčení bylo zastaveno a Chris Morgan se pokouší upravit scénář, osud Briana O'Connera je ale stále ve hvězdách. Čeká ho nenápadný odchod ze scény? Tragická filmová smrt? Nebo se na plátně neobjeví vůbec? Nedávné kolečko spekulací uvedlo do hry třeba možnost, že by za Paula pár chybějících scén odehrál jeho mladší bratr Cody (s patřičným CGI obličejem). Pánové z Universalu ale nejspíš pořád nemají jasno, a tak si raději dopřáli spoustu času na rozhodování.

 

Jak moc? Celých devět měsíců. Premiéra Rychle zběsile 7 se totiž přesunula z 11. července 2014 na 10. dubna 2015, kdy nám James Wan představí přepracovanou verzi filmu. Co v ní bude jinak se určitě dozvíme v následujících měsících. Universal ale bude muset postupovat velmi opatrně, protože fandové těžko budou milosrdní a nesprávné řešení situace může studiu nemile poškodit pověst. Jak byste s Walkerovou smrtí naložili vy? A plánovali byste i Rychle a zběsile 8, nebo vám rozlučka s Walkerem přijde adekvátním zakončením série? Dejte vědět v diskuzi.

---

Vytáhni v hospodě: Předpoklady, že Universal nemůže Rychle a zběsile 7 kompletně zrušit kvůli vysoké investici, mimochodem nejsou zcela na místě. Film byl samozřejmě proti podobným událostem pojištěn, takže se minimálně část utracených peněz vrátila do studiové pokladny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace