Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #224 o Hobitovi a Lásce nebeské


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak hubne Jennifer Lawrence? Kdo nejlíp kreslí Wolverinea? A co teď dělají hrdinové Lásky nebeské? 

Dokážete si vůbec představit neděli bez výplachu?

Konec týdne
Pánové z Jak to mělo skončit pokračují v tom, co umí nejlíp. Tentokrát si vzali na paškál druhého Thora, který si o drobnou úpravu vyloženě říkal, a jako bonus představují dlouho vytouženého bratříčka superhrdinského bistra. Oh, snap!

Photoshop týdne
Jennifer Lawrence je tak trochu nedobrovolným idolem dnešních mladých dívek. Bere to ale statečně a upřímně všude opakuje, že cpát jejím vrstevnicím do hlav, že by měly být štíhlé jako modelky, je nesmírná pitomost. Mediální svět to ale bohužel vidí jinak a nejnovější obálka magazínu Flare jí dopřála dost očividný zeštíhlující retuš. Holt člověk míní, hamižní blbouni mění.

 

GPS týdne
U nás je největším GPS hitem navigace s Pavlem Liškou, na Morgana Freemana ale český herec nemá. Následující reklama je sice stoprocentně falešná (slyšíte v ní Joshe Roberta Thompsona z Fergusonovy Late Late Show), upřímnější a zábavnější navigaci ale na internetu asi nenajdete. Fergusonovi fanoušci pak obzvlášť ocení vynikající závěrečnou tečku!

Upřímný trailer týdne
Hobit si v poslední době užil ústrků dosyta, pány ze Screen Junkies to ale moc netrápí. Doteď kupodivu nesestříhali jeho Upřímný trailer, a tak s ním přicházejí nyní. Uberfandové Středozemě by na něj samozřejmě měli koukat jen na vlastní nebezpečí...

Český dabing týdne
Namíchat audio z českých filmů do hollywoodských blockbusterů je celkem originální nápad a už na první pokus nese slušné ovoce. Především u první a poslední scény tohohle sestřihu, který během týdne prolétl prakticky celým českým Facebookem.

Hvězdná volba týdne
Máte radši Batmana nebo Supermana? Na internetu dost tradiční otázka, když ji ale položíte hollywoodským hvězdám, hned máte v rukou sedm minut materiálu, ve kterém můžou slavné tváře vzdávat pocty a líčit příhody z dětství. Potěšilo.

Sherlock týdne
Sherlock Holmes a Doctor Who jsou asi nejpopulárnější britské seriálové postavy současnosti. Reálně se v televizi zřejmě nikdy nesejdou, internet ale na (ne)pravděpodobnost jejich crossoveru kašle. A nebojí se tohle dostaveníčko roztáhnout na luxusní pětiminutovou stopáž!

 

Pokračování týdne
Co dělají hrdinové Lásky nebeské 10 let po svém filmovém debutu? Vypisovat to jednotlivě by bylo dost zdlouhavé, vezměte proto zavděk fandovským trailerem dvojky, který vám známé tváře ukáže v situacích, kterým by se pravé pokračování asi dost bránilo.

Borec týdne
Nakreslit skoro reálného Wolverinea by asi zvládla solidní hrstka lidí. Kolik z nich by ale dokázalo vyplodit negativ jeho "fotografie", který by při "vyvolání" přesně seděl? Seznamte se s Briane Laiem...

 

Duel týdne
Minulý týden se vás Mr. Hlad ptal na nejzábavnějšího filmového draka. A s přehledem u vás vyhrál Draco z Dračího srdce.

Dnes už se odkloníme k blížícím se Vánocům, a to obligátním dotazem Které filmy jste si letos přáli od Ježíška? Výjimečně postačí výpis, pokud ale budete chtít svoje volby nějak "obhájit", chvalozpěvům se meze nekladou.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace